Redactia.ro
Home » Monden » Nepotul lui Nea Marin s-a despărțit de soție pentru Theo Rose? „Mi-au zis oamenii că e cu nevastă-sa lângă el”

Nepotul lui Nea Marin s-a despărțit de soție pentru Theo Rose? „Mi-au zis oamenii că e cu nevastă-sa lângă el”

Nepotul lui Nea Marin s-a despărțit de soție pentru Theo Rose? „Mi-au zis oamenii că e cu nevastă-sa lângă el”

Theo Rose se iubește de patru ani cu nepotul lui nea Marin, faimoasa gazda ce le face zile grele vedetelor ce îi trec pragul. Artista a vorbit despre cum s-au cunoscut cei doi, dar și cum a fost prima ei experiență sexuală.

Theo Rose a vorbit despre prima sa experiență sexuală. Nu a fost cu actualul iubit

Deși este într-o relație cu nepotul lui Nea Marin, Theo Rose nu se ferește să vorbească despre relațiile sale trecute, dar și despre faptul că și-a pierdut virginiatatea cu un alt bărbat. Astfel, vedeta a povestit chiar în fața iubitul său actual despre prima sa experiență sexuală.

Theo Rose a vorbit despre prima dată când a făcut sex și despre faptul că i-a fost rușine să vorbească cu oricine din familia ei despre acest aspect.

„Eu am considerat că sunt destul de mare. Împlinisem 18 ani, îmi era rușine să vorbesc astfel de lucruri cu mama și cu tata. De sora cea mare îmi era rușine, mi-a fost ca o mamă și ea. S-a întâmplat, a ținut secret, ei știau cu cine sunt eu, că mergem unul pe la altul pe acasă. Eu am încercat să le transmit, doar că nu voiam să le spun „Am făcut dragoste, de acum gata!”, a povestit artista.

Părinții ei au aflat într-un mod…indirect. astfel, Theo Rose a fost nevoită să îi spună mamei sale adevărul când a trebuit să meargă la ginecolog.

„La un moment dat a fost o situație, am avut nevoie de o trimitere la ginecolog. A sunat mama la cabinet, a venit la mine în cameră și zice: trebuie să te întreb ceva. Ți-ai început viața sexuală? Şi zic „Da”. Nu m-a făcut să mă simt în niciun fel”, a povestit vedeta.

Cum s-au cunoscut Theo Rose și nepotul lui Nea Marin

Astfel, Theo Rose a recunoscut că Alex nu este primul bărbat din viața ei.

„E al doilea meu prieten, dar depinde după ce te iei. E al doilea dacă te iei după ce îți fac eu cu ochiul. Dacă e așa, gagici am avut și prin liceu cu pupat și astea”, i-a spus artista lui Cătălin Măruță în cadrul podcastului său.

Ei s-au cunoscut la o petrecere și l-a remarcat, dar când a aflat că este într-o relație a renunțat la orice ideea de o posibilă relație. Mai mult, el era cu o altă fată și aveau o relație de șase ani, iar oamenii i-au spus lui Theo Rose că e cu „nevasta”.

„L-am cunoscut pe Alex la o petrecere a școlilor de dans. Sora mea e prietenă cu fiica lui nea Marin, Larisa. Am fost anunțate că nepotul a întrebat de mine. Am fost curioasă să văd cum arată nepotul ăsta. Frumpos. El avea iubită pe vremea aia, mi-au zis oamenii că e cu nevastă-sa lângă el. Și am zis lasă așa”.

Theo Rose a recunoscut că i-a plăcut de nepotul lui Nea Marin, însă nu a îndrăznit nimic, știind că el este într-o relație. Totuși, Alex Leonte a făcut primul pas și i-a scris mesaje pe Instagram artistei, dar ea i-a impus să termine cealaltă relație înainte de a începe orice cu ea.

„Mi-a plăcut așa de elm doar că n-am îndrăznit. El mi-a dat mesaj pe Instagram. S-a băgat el în seamă, mi-am dat seama că e carismatic, cu haz, îmi făcea plăcere să vorbesc cu el. Și apoi i-am zis, rezolvă-ți problemele și apoi mă cauți tu! Și a durat câteva luni, a revenit el după ce și-a încheiat socotelile. M-am întâlnit cu el, nici m-am vrut să urc în mașină. Mi-a zis „Eu sunt liber” și i-am spus ”Și?” ca să îi dau emoții. Eu nu te-am pus să te desparți ca să fie ceva între noi doi. E bărbatul cu care mă văd măritată. Întrunește toate calitățile pe care aș vrea să le aibă bărbatul cu care să mă mărit. Mă simt protejată”, a povestit Theo Rose.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: