Redactia.ro
Home » Știri » Theo Rose și nepotul lui Nea Marin trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Artista spune tot despre relație

Theo Rose și nepotul lui Nea Marin trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Artista spune tot despre relație

Cântăreața Theo Rose trăiește o frumoasă poveste de dragoste, alături de nepotul lui Nea Marin. Nedespărțiți de trei ani, talentata artistă se declară fericită şi pe plan sentimental.

Radiază de fericire când vine vorba de iubire. Cântăreața Theo Rose este iubită de Alexandru Leonte, nepotul mult mai cunoscutului Nea Marin, cel care pune vedetele la treabă la ferma sa, într-o emisiune televizată. „Sunt fericită şi liniştită. Sunt cu Alex de 3 ani şi este pentru mine un sprijin extraordinar. Ne-am cunoscut la un eveniment la care cântam şi ne-am cam îndrăgostit. Am lăsat puțin timp să înțelegem ce se petrece cu noi, şi apoi ne-am mutat împreună. Dar, înainte de asta, l-am ținut puțin pe jar. Îmi place să îl tachinez”, a mărturisit cu sinceritate Theo Rose pentru revista Viva, preluati de Wowbiz.ro.

Iubirea cu cadouri se tine în prize

Obișnuită cu un trai fără griji, cântăreața a declarat că este mereu surprinsă de iubitul sau. Astfel că, Alexandru este nevoit să țină flacăra iubirii aprinsă, cu ajutorul surprizelor pe care le face destul de frecvent. “Îi place mult să îmi organizeze surprize. De 3 ani, aniversările mele sunt minunate datorită lui. Se gândeşte la toate detaliile şi îi place să mă vadă fericită. Face tot ce îi stă în puțință să-mi fie bine, şi ăsta e un fenomen în ziua de azi”, a conchis frumoasa cântăreață, declarată indragostită de Alexandru.

Theo Rose s-a dat cu manelistii

Dacă în urmă cu câțiva ani era pe val cu piese dance, astăzi, cântăreața este în “cărdășie” cu manelistii momentului. Acesta a făcut o colaborare cu Liviu Guta pentru piesa ”De ce mă minți”, dar s-a aliniat și cu Florin Salam pentru “Lacrimi și suspine”. Pe aceeași listă de vedete se află și Bogdan de la Ploiești sau Jean de la Craiova, piesele însumând milioane de vizualizări pe YouTube.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: