Redactia.ro
Home » Știri » Netflix nu va mai funcționa pe anumite televizoare începând cu luna august. Care sunt modelele afectate

Netflix nu va mai funcționa pe anumite televizoare începând cu luna august. Care sunt modelele afectate

Începând cu luna august, aplicația Netflix nu va mai fi disponibilă pe anumite modele de televizoare. Această schimbare afectează în principal generația a doua și a treia de Apple TV. Utilizatorii care dețin aceste dispozitive vor trebui să găsească alternative pentru a continua să acceseze conținutul Netflix.

Netflix este recunoscută ca una dintre cele mai populare platforme de streaming din lume, oferind o vastă bibliotecă de filme, seriale și documentare. Cu toate acestea, posesorii unor modele de televizoare mai vechi se vor confrunta cu incompatibilitatea aplicației începând cu această vară.

De ce a luat Netflix această decizie?

Netflix a anunțat că aplicația sa nu va mai funcționa pe a doua și a treia generație de Apple TV. Compania a emis un comunicat oficial, informând că, după data de 31 iulie, aceste modele nu vor mai putea accesa platforma. Această decizie a fost deja comunicată utilizatorilor prin intermediul unui email, iar clienții au fost sfătuiți să ia măsuri pentru a menține accesul la serviciile Netflix.

Conform Netflix, măsura a fost luată pentru a „menține cea mai bună experiență posibilă pe Netflix”. În prezent, nu există informații clare privind motivul exact din spatele acestei decizii, dar este evident că se dorește alinierea la standardele tehnologice moderne. Modelele de televizoare afectate au fost lansate în urmă cu mai bine de un deceniu și nu mai sunt în producție, deși încă mai sunt utilizate de unii consumatori.

Pentru a continua să utilizeze Netflix, posesorii generațiilor a doua și a treia de Apple TV vor trebui să își actualizeze dispozitivele sau să le înlocuiască cu modele mai noi. Mulți utilizatori consideră că înlocuirea acestor dispozitive este singura soluție viabilă pentru a putea accesa din nou platforma.

De asemenea, Netflix a anunțat anterior că aplicația sa nu va mai funcționa pe anumite dispozitive Samsung și Roku. Această mișcare vine în contextul în care Netflix a semnat mai multe acorduri cu ligi sportive și plănuiește să transmită numeroase evenimente live, ceea ce necesită dispozitive compatibile cu tehnologia de ultimă generație.

Netflix a subliniat că măsura este necesară pentru a asigura o experiență de utilizare optimă și pentru a oferi conținut de înaltă calitate. Compania a accentuat faptul că tehnologia modernă este esențială pentru a susține noile cerințe ale serviciilor de streaming, inclusiv transmisii live și conținut de înaltă definiție.

Această schimbare nu este unică pentru Apple TV

La începutul anului, Netflix a anunțat că aplicația sa nu va mai funcționa pe anumite dispozitive Samsung și Roku. Acest lucru reflectă o tendință generală în industria de streaming, unde companiile caută să își optimizeze serviciile și să se asigure că utilizatorii au acces la cea mai bună experiență posibilă.

Un alt motiv pentru aceste schimbări este faptul că Netflix a semnat acorduri cu mai multe ligi sportive pentru a transmite evenimente live. Aceste transmisii necesită compatibilitate cu device-uri moderne, capabile să suporte cerințele tehnice ale streaming-ului live. Astfel, utilizatorii trebuie să aibă dispozitive actualizate pentru a putea accesa aceste noi funcționalități.

Decizia Netflix de a se retrage de pe televizoarele vechi subliniază nevoia de a ține pasul cu tehnologia. Pe măsură ce platformele de streaming continuă să evolueze și să introducă funcționalități noi, compatibilitatea cu hardware-ul existent devine o provocare. Utilizatorii vor trebui să fie pregătiți să investească în tehnologii noi pentru a se bucura de cele mai recente inovații în domeniul divertismentului digital.

Utilizatorii care dețin modele de televizoare mai vechi vor trebui să ia în considerare actualizarea dispozitivelor lor pentru a continua să acceseze Netflix. Deși poate fi inconvenient pentru unii, această măsură subliniază importanța menținerii la zi cu evoluțiile tehnologice pentru a beneficia de cele mai bune experiențe de vizionare. Netflix își reafirmă angajamentul de a oferi conținut de înaltă calitate și de a inova continuu în domeniul divertismentului digital, adaptându-se la nevoile tehnologice moderne și cerințele crescânde ale utilizatorilor săi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: