Redactia.ro
Home » Știri » Netflix, surpriză uriașă pentru abonații din România. Ce le-a pregătit platforma de streaming

Netflix, surpriză uriașă pentru abonații din România. Ce le-a pregătit platforma de streaming

netflix

Netflix a pregătit o surpriză uriașă pentru abonații săi din România, lansând un nou show care promite să atragă milioane de telespectatori. Platforma de streaming a dezvăluit data premierei și cine va fi gazda acestui program de divertisment.

Reîntoarcerea lui „Pimp My Ride”

Celebrul show „Pimp My Ride” revine într-o formulă nouă și modernizată, atât pentru abonații din România, cât și pentru cei din afara granițelor. Emisiunea, care a cucerit inimile telespectatorilor în urmă cu 20 de ani, când era difuzată pe MTV, are acum un nou prezentator. Actorul și comediantul Chris Redd va fi gazda noii versiuni a serialului, care se va concentra pe transformarea mașinilor, în special a motoarelor.

Detalii despre noul serial

Noul „Pimp My Ride” va avea 8 episoade, fiecare cu o durată de 40 de minute. Premiera este programată pentru data de 24 iulie. Scopul emisiunii este de a găsi autoturisme aflate într-o stare proastă de funcționare, care sunt apoi preluate de la proprietari și duse la un atelier mecanic pentru a fi transformate.

Serialul păstrează multe referințe la originalul difuzat pe MTV între 2004 și 2007. Rick Hurvitz, co-creatorul originalului, este producător executiv și lucrează alături de Brandon Killion, Ari Shofet și Mike Odair pentru a aduce un suflu nou acestui proiect.

Declarațiile producătorilor

Rick Hurvitz a declarat pentru Variety: „Am preluat spiritul și cunoștințele din original și le-am reimaginat cu o gazdă amuzantă, o distribuție nouă, plus tehnologia și cultura uimitoare din zilele noastre”. Ari Shofet a adăugat: „Aceasta este o emisiune de aspirații și de împlinire a dorințelor, cu o perspectivă comică, și suntem încântați să oferim oamenilor merituoși o transformare auto uluitoare”.

Noul show, intitulat „Resurrected Rides”, este promovat ca „un serial complet nou de transformare a motoarelor pentru epoca modernă”. Chris Redd și echipa sa de mecanici își propun să transforme autoturismele în adevărate „capodopere rutiere”. Obiectivul principal al emisiunii este de a îndeplini dorințele participanților merituoși, oferindu-le vehicule transformate complet și rezultate extraordinare.

Serialul original „Pimp My Ride” a fost difuzat timp de șase sezoane și a fost găzduit de rapperul Xzibit. Fiecare episod prezenta mecanici care transformau vehicule aflate într-o stare deplorabilă, oferindu-le o nouă viață prin reparații majore, de la caroserie până la motor. Acest format a câștigat rapid popularitate și a devenit un fenomen cultural, influențând o generație întreagă de pasionați auto.

Așteptări mari pentru noul show

Fanii emisiunii originale și noii telespectatori deopotrivă așteaptă cu nerăbdare lansarea noii versiuni a „Pimp My Ride” pe Netflix. Cu un format modernizat și un nou prezentator carismatic, show-ul promite să aducă aceeași magie și entuziasm care a definit serialul original. Transformările spectaculoase și poveștile emoționante ale participanților vor continua să inspire și să fascineze publicul.

Netflix aduce o veste excelentă pentru abonații din România prin reîntoarcerea unui show emblematic într-o formă nouă și captivantă. „Resurrected Rides” promite să fie un succes major, combinând nostalgia emisiunii originale cu elemente moderne și un nou set de transformări impresionante. Cu Chris Redd la cârmă și o echipă talentată de mecanici, acest show este gata să cucerească inimile telespectatorilor din întreaga lume.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: