Redactia.ro
Home » Monden » Neti Sandu, așa cum rar o vezi. Cum a ieșit vedeta Pro TV, la o plimbare prin parc. FOTO

Neti Sandu, așa cum rar o vezi. Cum a ieșit vedeta Pro TV, la o plimbare prin parc. FOTO

GALERIE FOTO (4)

Pe Neti Sandu suntem obișnuiți s-o vedem destul de sobră, fiind o prezență extrem de elegantă atunci când vine și prezintă rubrica Horoscop în cadrul știrilor de dimineață  de la Pro TV. Iată însă imagini cu Neti Sandu așa cum rar o vezi. Cum a ieșit vedeta la o plimbare prin parc. Nu mulți ar recunoaște-o așa.

Neti Sandu este printre cele mai îndrăgite vedete de la noi, fiind o prezență extrem de plăcută la TV. Am putea spune chiar că nu e telespectator să nu o știe pe vedeta Pro TV. Însă dincolo de micile ecrane, rare sunt momentele în care Neti Sandu se arată în public, fiind o fire extrem de discretă când vine vorba de viața ei.

Cu toate acestea, Neti Sandu a fost surprinsă așa cum rar o vezi, la o plimbare prin parc. Imaginile vorbesc de la sine. Puțini se așteptau să o întâlnească pe vedeta Pro TV, însă a reușit să se facă văzută chiar dacă purta mască. Se pare că faptul că a trecut prin experiența Covid a făcut-o să nu renunțe la mască sub nicio formă, chiar dacă se afla în spațiu deschis.

Cum vremea a fost perfectă pentru o ieșire în aer liber, Neti Sandu a fost întâlnită la plimbare prin parc, mai exact prin Herăstrău. Vedeta Pro TV a fost însoțită de o domnișoară, potrivit Cancan, cu care s-a bucurat de momentul aproape de natură.

Neti Sandu a purtat masca de protecție tot timpul, astfel protejându-se atât pe ea, cât și pe cei din jurul său, mai ales că ea este dintre românii care s-au luptat cu temutul virus Covid.

Pentru această ieșire în parc, Neti Sandu a ales o ținută extrem de potrivită pentru o zi de primăvară în toată regula. Vedeta Pro TV a asortat o maletă fuchsia cu pantaloni în aceeași nuanță. Pe deasupra, și-a luat o geacă neagră, cu un imprimeu floral. Ca încălțăminte, vedeta a ales o pereche de pantofi sport, cu șireturi galbene, extrem de comozi pentru o astfel de ieșire. Bineînțeles, cureaua a fost aleasă în ton cu ținuta de primăvară. La fel și geanta, toate elementele s-au potrivit la marele fix.

Neti Sandu, infectată cu noul coronavirus

În toamna lui 2020, mai precis în luna noiembrie, Neti Sandu a trecut prin experiența Covid 19. Din păcate, vedeta Pro TV a fost nevoită să renunțe la platourile de filmare pentru o perioadă, după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

„Din fericire, nu am avut nevoie de spitalizare, așa că sunt acasă, în izolare. Mă monitorizez și țin legătura permanent cu medicul de familie. Sper ca toată lumea să fie bine”, a povestit Neti Sandu, la scurt timp după ce a aflat că s-a infectat cu Covid.

Însă, spre marea bucurie a tuturor, Neti Sandu a trecut cu bine și peste acest episod și a revenit la matinalul Pro TV cu forțe proaspete, în cele din urmă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: