Redactia.ro
Home » TV » Neti Sandu, revoltată după ce a devenit ținta escrocilor pe Internet: “Nu am blog personal, nu postez horoscopul nicăieri”

Neti Sandu, revoltată după ce a devenit ținta escrocilor pe Internet: “Nu am blog personal, nu postez horoscopul nicăieri”

GALERIE FOTO (2)

Neti Sandu a devenit ținta escrocilor pe rețelele de socializare. Vedeta de la PRO TV a declarat că traversează o perioadă dificilă după ce a aflat că mai multe persoane au creat site-uri, blog-uri și chiar conturi de social media cu numele ei. Prezentatoarea horoscopului de la PRO TV a spus revoltată că escrocii se folosesc de imaginea ei ca să vândă mai multe produse și, mai mult, să posteze articole sau știri false în numele ei.

Neti Sandu, revoltată după ce a devenit ținta escrocilor pe Internet

Neti Sandu a fost revoltată când a aflat că este în vizorul escrocilor e pe social media, după cuma  precizat în cadrul unui interviu pentru PRO TV.  Prezentatoarea horoscopului de la PRO TV i-a prevenit pe oamnei în legătură cu această situație în care se află, pentru ca alte persoane să nu ajungă victime ale escrocilor.

,,Eu nu vând nimic. Am un singur profil de Facebook și unul de Instagram (…). Sunt foarte multe bloguri, site-uri și pagini pe social media care pun horoscopul sau chiar vând diferite lucruri sub numele meu. Țin să precizez că am un singur profil de Facebook și unul de Instagram! N-am site, n-am blog! Nu vând nimic! Nu există așa ceva! Există un Horoscop Neti Sandu de când nu aveam Facebook și funcționează în continuare nestingherit. 

Singurele detalii despre zodii, care sunt scrise de mine, sunt cele de la știrile matinale, iar, apoi, preluate pe site-ul știrile PRO TV. De asemenea, mai fac diferite prognoze în interviurile pe care le dau, dar atât. E important ca oamenii să înțeleagă asta. Pentru că primesc tot felul de mesaje legate de diferite lucruri care sunt spuse pe aceste conturi false și despre nu știu ce obiecte pe care eu le-aș vinde. Ei bine, nu, nu este adevărat!”, a declarat îndrăgita specialistă în astrologie pentru PRO TV. 

După ce vor fi prinși vinovații, aceștia vor ajunge după gratii. Înalta Curte de Casație și Justiție a decis la finalul lunii trecute că deschiderea unui cont pe rețelele de socializae folosind numele și fotografiile altei persoane, fără acord, este o infracțiune și este pedepsită cu închisoare de la 1 până la 5 ani.

Fapta de a deschide şi utiliza un cont pe o reţea de socializare deschisă publicului, folosind ca nume de utilizator numele unei alte persoane şi introducând date personale reale care permit identificarea acesteia, întruneşte două dintre cerinţele esenţiale ale infracţiunii de fals informatic prevăzută în art. 325 din Codul penal, respectiv cea ca acţiunea de introducere a datelor informatice să fie realizată fără drept şi cea ca acţiunea de introducere a datelor informatice să aibă ca rezultat date necorespunzătoare adevărului”, se arată în hotărârea ICCJ.

Neti Sandu nu este singura vedetă care s-a plâns de-a lungul timpului că i-a fost furată imaginea. Mai multe persoane publice, printre care Navi, Carmen Brumă, Oana Cuzino, Andra, Teo sau Gabriela Cristea sunt doar câteva dintre vedetele care au fost agresate de escroci.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: