Redactia.ro
Home » Sport » Neymar, la pământ după implicarea în scandalul sexual! Incredibil ce a pățit femeia care îl acuză de viol

Neymar, la pământ după implicarea în scandalul sexual! Incredibil ce a pățit femeia care îl acuză de viol

GALERIE FOTO (2) Barcelona întârzie transferul lui Neymar

De aproape două săptămâni, Neymar trăieşte cea mai neagră perioadă din viaţă. Ceea ce a crezut că va fi o noapte fierbinte în compania unei femei sexy s-a transformat într-un coşmar. Brazilianul a invitat-o la Paris, pe Najila Trindade plătindu-i toate cheltuielile. Totul s-a întâmplat pe 15 mai. Două săptămâni mai târziu, brazilianul a fost denunţat pentru agresiune sexuală la un comisariat din Santo Amaro, lângă Sao Paulo. Neymar a ieşit rapid să lămurească lucrurile.

A arătat mai multe conversaţii purtate cu tânăra dar şi fotografii destul de indecente pe care aceasta i le-a trimis. Atacantul a recunoscut faptul că a întreţinut raporturi sexuale cu Najila, dar a susţinut că nu a fost vorba de viol.

” A fost doar o relaţie normală de cuplu, între patru pereţi, lucruri între un bărbat şi o femeie. Cine mă cunoaşte ştie că n-aş face niciodată aşa ceva „, a declarat atacantul lui PSG.

La puţin timp după această declaraţie, presa a făcut rost de un film cu presupusul viol. Modelul Najila Mendes de Souza a oferit un interviu amplu, în care a dat toate detaliile. Neymar a fost chemat să dea o declaraţie la poliţie în care a susţinut că este nevionovat şi a căzut într-o capcană. De partea cealaltă, modelul a rămas fără avocaţi. Acum a povestit jurnaliştilor că nu mai poate să mânănce sau să doarmă şi a slăbit 10 kilograme într-o săptămână.

Incredibil, dar acum poliţia din Sao Paulo a depus o plângere pentru defăimare împotriva femeii. Plângerea a fost formulată după ce Najila a declarat că poliţia este coruptă.

„Poliţia este cumpărată, nu-i aşa? Sau sunt eu nebună?”, a spus ea, într-un interviu, răspunzând la întrebarea ce crede că va face poliţia în continuare în acest caz.

Modelul a fost audiat de mai multe ore vineri în Sao Paulo. Ea susţine că ar fi avut un filmuleţ de 7 minute pe care ar fi vrut să-l dea anchetatorilor, dar cineva i-a furat tableta. O parte din acele imagini au circulat şi în mass media.

COTA LUI NEYMAR, ÎN CĂDERE LIBERĂ

Pe lângă această problemă, Neymar mai are o problemă. Scandalurile și accidentările i-au afectat drastic prețul. Cota sa practic s-a prăbuşit. În doar jumătate de an, prețul brazilianului a scăzut cu 70 de milioane de euro. De când a ajuns la PSG şi până în luna ianuarie preţul a scăzut doar cu 9 milioane de euro (de la 222, clauza plătită Barcelonei, la 213 milioane). Din ianuarie până acum, valoarea acestuia a înregistrat încă o scădere, de la 213 la 120-150 milioane de euro.

Nici sponsorii nu îl mai doresc. Întâi a fost accidentarea din meciul cu Strasbourg, fiind nevoit să stea departe de teren câteva luni. Apoi a iscat un scandal uriaş după ce a lovit un fan la Finala Cupei Franţei. În plus a pierdut şi banderola de căpitan al naţionalei, pentru că nu ca putea participa la Copa America din cauza accidentărilor. Picătura care a umplut paharul a fost însă acuzaţia de viol.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini