Redactia.ro
Home » Știri » Nici vorbă de separare. George Simion și Ilinca au fost nași de botez

Nici vorbă de separare. George Simion și Ilinca au fost nași de botez

GALERIE FOTO (2) george simion si sotia

Zilele care au trecut au fost unele cu foarte mari emoții pentru George Simion și aleasa acestuia, Ilinca. Cei doi au botezat o fetiță și au devenit părinți spirituali. În plus, se pare că George și Ilinca își doresc, la rândul lor, o familie numeroasă și speră să devină părinți în viitorul apropiat.

George Simion și Ilinca au devenit părinți spirituali

George Simion și Ilinca s-au căsătorit cu mare fast la finalul lunii august, anul trecut. De atunci, cuplul a preferat totuși să păstreze discreția în privința vieții personale. Cu toate acestea, mai există și ocazii când fac mici excepții și distribuie fanilor imagini cu momentele de familie. Așa se face că am aflat cu toți că George Simion și Ilinca au devenit părinți spirituali în weekendul care a trecut.

Cuplul a botezat o fetiță superbă, iar emoțiile au fost mari. „Finuța noastră, româncuță adevărată”, au scris George Simion și Ilinca, în dreptul imaginii postate pe Instagram.

george simion si ilinca
George Simion și Ilinca au botezat o fetiță

Cât despre planurile de viitor, George Simion știe foarte bine ce-și dorește: o familie numeroasă, cu mulți copii care să-i aducă zâmbetul pe buze. „Sper să am și fete, sper să am și băieți, sper să meargă bine. Cu toții ne dorim ca, proaspăt căsătoriți, să meargă bine într-o căsnicie și noi de dormim mulți copii. Nu avem încă, nu pot să vă confirm că vom avea o fată, un băiat, că vom avea un copil. Sperăm, ne dorim foarte mult. Să ne ajute Dumnezeu să avem și sper ca foarte mulți români să își găsească relații care să nu fie toxice. La sfârșitul lunii sper să vă dau vești bune”, declara George Simion, într-o emisiune televizată.

Cine este soția lui George Simion

Proaspăta soție a lui George Simion, Ilinca, este o tânără de 23 de ani, care nu își dorește prea multă expunere mediatică, deși la nuntă a fost nevoită să facă baie de mulțime datorită popularității de care se bucură soțul ei. Este pasionată de Drept și are un parcurs profesional complet diferit față de George Simion. În plus, nu este pasionată de scena politică și preferă să nu se implice în astfel de chestiuni.

„Ilinca Simion este o fată simplă dintr-o familie normală, ca și mine. Viitorul Ilincăi e foarte departe de orice are legătură cu Parlamentul și politică: vrem să facem mulți copii, ea are o carieră în Drept și un traseu personal diferit total de al meu”, declara George Simion la scurt timp după nuntă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: