Redactia.ro
Home » Monden » Nick Casciaro, adevărul despre relația cu Loredana Groza. Ce a declarat artistul pentru presa italiană

Nick Casciaro, adevărul despre relația cu Loredana Groza. Ce a declarat artistul pentru presa italiană

GALERIE FOTO (3) Nick Casciaro, adevărul despre relația cu Loredana Groza

Nick Casciaro, adevărul despre relația cu Loredana Groza. Artistul italian a câștigat X Factor, sezonul 10. Nick a făcut parte din echipa Loredanei Groza, făcând-o mândră. După finalul emisiunii, Nick și Loredana au colaborat pe plan profesional, iar în viața reală au relație de prietenie. Ce a spus cânterețul despre mentora sa, în presa italiană?

Nick Casciaro, adevărul despre relația cu Loredana Groza. Ce a declarat artistul pentru presa italiană

Nick Casciaro este câștigătorul emisiuni X Factor, sezonul 10. Artistul a făcut parte din echipa Loredanei Groza, făcând-o extrem de mândră. După finalul emisiunii, cei doi au atras atenția asupra lor, după ce au fost surprinși împreună la mai multe evenimente. Mai mult, în presă s-a zvonit că între cei doi ar exista o relație amoroasă. Recent, Nick Casciaro a vorbit în presa italiană despre mentora sa, făcănd dezvăluiri uluitoare. Apropierea dintre Loredana și Nick nu a stârnit doar curiozitatea presei din România, și a celei italiene. Într-un articol dintr-o publicatie italiană, Nick îi mulțumește mentorei sale, mărturisind că între cei doi a luat naștere o relație de prietenie.

„A fost o călătorie incredibilă. Am suferit, m-am bucurat, mi-am pierdut vocea, am vărsat lacrimi , m-am gândit la cele mai întunecate momente din viața mea pentru a redescoperi cea mai caldă și mai intensă lumină. (…) Multumesc Loredana pentru ca ai crezut in mine si ca m-a sustinut mereu! Esti pentru mine cel mai bun antrenor pe care mi l-as putea dori! Pasiunea, generozitatea și marea ta experiență au făcut diferența. Ești un artist cu o inimă și un suflet imens și este minunat să te poți numi „PRITENUL MEU”, a spus Nick Casciaro.

Pe lângă mulțumiri și cuvintele frumoase, Nick a introdus în discurs si propoziția cu o grea însemnătate „Te iubesc”. „Mulțumesc tuturor celor care mă umpleți de mândrie și bucurie cu mesajele voastre pline de iubire. Vă mulțumesc că m-ați primit cu inima deschisă. În cele din urmă, mulțumesc familiei mele pentru că a fost mereu acolo, pentru dragostea necondiționată și sprijinul cel mai pur. Această victorie a venit mulțumită tuturor. Acesta este doar începutul. De aici începe o nouă călătorie. Scopul? Sari in sus si hai sa aflam impreuna. Te iubesc”, a încheiat artistul.

Loredana Groza, despre relația cu Nick Casciaro

Loredana Groza a explicat, în cadrul unei emisiuni TV, că ea și concurentul de la X Factor 2021, nu formează un cuplu, ci au foarte multă chimie pe scenă. În ceea ce privește viața privată, artista a mărturisit că sunt prieteni. „Așa a fost să fie, nu s-a întâmplat nimic cu vreo intenție inițială. Îți dai seama cum m-am simțit când am văzut că e singur pe lume, de Crăciun. (…) Lumea vrea povești de dragoste. Când ești pe scenă, ești un personaj. Nu înseamnă că asta se întâmplă și în viața reală. Contează foarte mult chimia dintre cele două personaje, masculin și feminin„, a declarat Loredana Groza.

De cealalată parte, Nick declara că Loredana îi este precum o mamă. „E mama mea. Mi-a făcut Crăciunul mult mai frumos. Suntem prieteni, pe bune. Ne iubim reciproc, suntem ca o familie. Deci, toți oamenii care tastează lucrurile prostește pe Instagram și pe Facebook, mă fac doar să râd. Râdem mult pe acest subiect, pentru că face parte din industrie, deci e OK„, a adăugat Nick Casciaro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: