Redactia.ro
Home » Monden » Nick Casciaro, imagine emoționantă alături de iubita sa. Câștigătorul de la „X Factor” s-a întors acasă

Nick Casciaro, imagine emoționantă alături de iubita sa. Câștigătorul de la „X Factor” s-a întors acasă

GALERIE FOTO (2)

Nick Casciaro este câștigătorul competiției „X Factor” din anul 2021 și a reușit să cucerească publicul din țara noastră datorită talentului său muzical. După o perioadă plină de evenimente, s-a întors acasă în Italia, unde a postat câteva imagini alături de familie și partenera sa de viață.

Nick Casciaro, imagine emoționantă alături de iubita sa. Câștigătorul de la „X Factor” s-a întors acasă

Nick Casciaro a decis să vină tocmai din Italia pentru a participa la sezonul al 10-lea „X Factor”, care i-a avut drept jurați pe  Loredana Groza, Delia Matache, Florin Ristei și Ștefan Bănică. Încă de la audiții, s-a remarcat pentru vocea sa puternică de bas, de care juriul a fost foarte impresionat. Încă de la început potențialul său a fost lăudat, iar în cele din urmă a dovedit că este vrednic să câștige premiul competiției artistice.

În aventura „X Factor”, Nick a avut-o drept mentor pe Loredana Groza, care a știut întocmai cum să-i pună în evidență calitățile artistice. După ce a fost declarat câștigător, cei doi au urcat împreună pe scenă, susținând mai multe spectacole în România.

După această perioadă deosebită pentru el, artistul de origine s-a întors acasă, unde a fost așteptat cu mult drag de familia și iubita sa. Pentru a marca fericitul moment, a postat câteva imagini în mediul online, printre care și un filmuleț alături de Maria Sacchi, cu care are o relație de mai mulți ani. Cei doi erau foarte veseli, iar reuniunea lor a fost sărbătorită printr-un gest de afecțiune: un sărut.

Mesajul iubitei lui Nick Casciaro cu ocazia zilei de naștere a câștigătorului „X Factor”

Întrucât Nick Casciaro a avut parte de o perioadă foarte aglomerată la începutul anul 2022, acest lucru a însemnat și că și-a sărbătorit ziua de naștere departe de casă și de cei dragi. A împlinit frumoasa vârstă de 32 de ani, iar iubita sa și-a dorit să-i transmită o urare emoționantă în mod public.

Nick și Maria Sacchi sunt împreună de mai mulți ani și intenționează să-și petreacă tot restul vieții împreună. Câștigătorul „X Factor” s-a bucurat încă de la început de susținerea partenerei sale, care a fost mereu cel mai de seamă sprijin al său. Cu toate că au petrecut sărbătorile separat, artistul a promis că-i va face o mare surpriză iubitei sale. Intenționează să o ceară de soție, dar detaliile despre acest eveniment important din viața lui sunt încă necunoscute.

„La mulți ani, băiat nebun! Ai apărut în viața mea ca un uragan m-ai învățat să nu-mi mai fie frică să dansez în ploaie. Așa ești tu. Tu, care cu bucuria și nebunia ta îi copleșești pe toți cei din jur. Tu, care vei cuceri lumea cu zâmbetul tău. Tu, care cu talentul tău vei umple stadioanele. Tu, care m-ai trimis într-o călătorie lungă în inima ta și eu care am luat bilet doar dus. La mulți ani, Casci”, este mesajul postat de Maria Sacchi pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: