Redactia.ro
Home » Sport » Nick Kyrgios șochează din nou! Ce a făcut în fața jurnaliștilor

Nick Kyrgios șochează din nou! Ce a făcut în fața jurnaliștilor

Nick Kyrgios șochează din nou

Nick Kyrgios șochează din nou. Aflat la conferința de presă de la finalul Laver Cup, australianul s-a dat din nou în spectacol.

Nick Kyrgios ține din nou prima pagină a ziarelor după ce a făcut un gest incredibil. De această data nu a mai făcut spectacol pe teren și nu s-a mai certat cu nimeni. Nick Kyrgios a fost present la conferința de presă la finalul Laver Cup, la care participau și coechipierii săi John Isner, Milos Raonic, Nick Denis Shapovalov, Jack Sock, Taylor Fritz și Jordan Thompson împreună cu căpitanul John McEnroe. Australianul a sosit în sala de conferință foarte relaxat, chiar dacă echipa sa a pierdut, s-a așezat pe scaun în fața jurnaliștilor și-a desfăcut o bere și a început să bea. Cei prezenți au rămas muți de uimire, fiind prima data când au văzut așa ceva. Apoi fără nicio problemă a răspuns la întrebări.

Ce a făcut Kyrgios în timpul meciului cu Federer

Australianul a pierdut meciul cu Roger Federer și a găsit rapid o scuză. A susținut că în tribune ar fi fost o domnișoară care pur și simplu i-a luat mințile. Kyrgios i-a transmis căpitanului echipei acest lucru chiar în timpul meciului. „Mi-am pierdut concentrarea. Am văzut o tipă foarte sexy în public. Chiar sunt foarte sincer, m-aș căsători cu ea chiar acum! Chiar acum!”, a spus jucătorul. În ultimele luni, Nick Kyrgios a fost mai mereu în atenția presei după ce a făcut scandal în repetate rânduri în timpul meciurilor.

Citește și: Băiatul Nadiei Comăneci îi calcă pe urme! Imagini uluitoare cu Dylan

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: