Redactia.ro
Home » Știri » Nicki Minaj, țeapă de proporții în România. Vedeta le-a luat banii organizatorilor SAGA, dar nu a mai venit. Suma este colosală

Nicki Minaj, țeapă de proporții în România. Vedeta le-a luat banii organizatorilor SAGA, dar nu a mai venit. Suma este colosală

Nicki Minaj, țeapă de proporții în România. Vedeta le-a luat banii organizatorilor SAGA, dar nu a mai venit. Suma este colosală

Dezvăluirile și detaliile din culise care au șocat fanii și organizatorii SAGA Festival!

Nicki Minaj, țeapă de proporții în România

Nicki Minaj, una dintre cele mai așteptate vedete internaționale, și-a anulat apariția la SAGA Festival din București, spre dezamăgirea miilor de fani care așteptau cu nerăbdare să o vadă pe scenă. Deși artistă a primit integral onorariul, aceasta nu a mai urcat pe scenă. Adevărul din spatele acestei decizii a ieșit la iveală, stârnind controverse și frustrare!

Vedeta le-a luat banii organizatorilor SAGA, dar nu a mai venit

Pregătirile pentru concertul Nicki Minaj la SAGA Festival au fost intense și meticuloase. Echipa organizatorilor a făcut eforturi extraordinare pentru a satisface toate cerințele artistei. S-au achiziționat 260 de prosoape de baie proaspăt curățate și uscate, gustări picante într-o gamă largă, și s-a amenajat un glam room special, ajustat la 24 de grade Celsius, cu lumină indirectă din lămpi și alte surse de lumină. Toate acestea pentru a asigura confortul maxim al cântăreței și a echipei sale.

Cu toate pregătirile încheiate și staff-ul deja sosit în România, anunțul de ultim moment al artistei că nu va mai susține concertul a fost șocant. Motivele invocate au fost legate de siguranță, Nicki Minaj fiind sfătuită de echipa sa de securitate să evite călătoria în România din cauza protestelor care urmau să aibă loc în Piața Victoriei.

Este de menționat că protestele nu aveau nicio legătură directă cu festivalul, având loc în centrul orașului, departe de Băneasa, locația SAGA Festival. Echipa de securitate a fost convinsă că protestele vor fi pașnice, însă artista a rămas neclintită în decizia sa de a nu participa, chiar dacă banii fuseseră deja virați în conturile ei, peste un milion de euro, potrivit Cancan. 

„Din motive de îngrijorare pentru siguranța mea și a echipei noastre, am fost sfătuită de echipa mea de securitate să nu mă deplasez la festivalul din România din această seară din cauza problemelor de siguranță legate de protestele din zonă. Aștept cu nerăbdare să vă văd pe toți cu altă ocazie.

Ca mamă, trebuie să mă asigur că iau decizii corecte pentru ca eu să ajung acasă la fiul meu și pentru ca echipa mea să ajungă acasă la familiile lor. Să nu iau în considerare sfatul securității în acest moment nu este ceea ce cred că ar trebui să fac.

Vă iubesc și vă mulțumesc pentru înțelegere și sprijin. Sunt foarte încântată să-mi văd fanii vinerea aceasta la Londra pentru un alt spectacol foarte special la Wireless Festival”, a scris Nicki Minaj pe rețeaua X (fostul Twitter).

Sursa foto: X.com

Reacția organizatorilor și a fanilor

Organizatorii SAGA Festival au emis un comunicat oficial în care au explicat situația, subliniind că decizia artistei a fost motivată de preocupările legate de siguranță, și că acest aspect este în afara controlului lor. De asemenea, aceștia au promis rambursarea biletelor pentru cei care nu le-au scanat.

„Cu inima grea trebuie să anunțăm că Nicki Minaj tocmai și-a anulat reprezentația din cauza protestului de mâine de la București. Această știre ne-a lăsat pe toți bucăți, și știm că este o dezamăgire imensă pentru voi toți, așa cum este și pentru noi. Toate biletele nescanate de duminică de o zi vor primi o rambursare.

Vă mulțumesc pentru înțelegere și susținere în aceste momente dificile. Apreciem răbdarea de care ai dat dovadă și vom oferi actualizări suplimentare în cel mai scurt timp posibil”, au scris organizatorii în mediul online. 

Fanii, care așteptau cu nerăbdare acest eveniment, și-au exprimat dezamăgirea și frustrarea pe rețelele sociale. Mulți dintre ei au investit timp și bani pentru a participa la concert, iar anularea de ultim moment a lăsat un gust amar.

Astfel, anularea concertului Nicki Minaj a avut un impact semnificativ nu doar asupra fanilor, ci și asupra organizatorilor SAGA Festival, care au făcut eforturi uriașe pentru a aduce în România una dintre cele mai mari vedete ale momentului. Deși au reușit să îndeplinească toate cerințele artistei, inclusiv cele mai extravagante, decizia ei de a anula spectacolul a generat o situație complicată și costisitoare.

Sursa foto: observatornews.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: