Redactia.ro
Home » Știri » Nicki Minaj și-a anulat concertul din România cu doar trei ore înainte! Reacția organizatorilor SAGA

Nicki Minaj și-a anulat concertul din România cu doar trei ore înainte! Reacția organizatorilor SAGA

GALERIE FOTO (2) Nicki Minaj și-a anulat concertul din România cu doar trei ore înainte! Reacția organizatorilor SAGA
Nicki Minaj și-a anulat concertul programat în cadrul festivalului SAGA din București cu doar trei ore înainte de a urca pe scenă. Motivele invocate de rapperiță au fost legate de siguranța personală și a echipei sale, o decizie ce a stârnit un val de reacții din partea fanilor și organizatorilor festivalului. Iată de au declarat organizatorii!

Nicki Minaj și-a anulat concertul din România cu doar trei ore înainte

Nicki Minaj a folosit platforma sa de Instagram pentru a-și informa fanii despre decizia luată. Într-un mesaj emoționant, artista a explicat că echipa sa de securitate a sfătuit-o să nu călătorească în România din cauza unor posibile proteste:

„Din motive de îngrijorare pentru siguranța mea și a echipei noastre, am fost sfătuită de echipa mea de securitate să nu mă deplasez la festivalul din România din această seară din cauza problemelor de siguranță legate de protestele din zonă. Aștept cu nerăbdare să vă văd pe toți cu altă ocazie.

Ca mamă, trebuie să mă asigur că iau decizii corecte pentru ca eu să ajung acasă la fiul meu și pentru ca echipa mea să ajungă acasă la familiile lor. Să nu iau în considerare sfatul securității în acest moment nu este ceea ce cred că ar trebui să fac.

Vă iubesc și vă mulțumesc pentru înțelegere și sprijin. Sunt foarte încântată să-mi văd fanii vinerea aceasta la Londra pentru un alt spectacol foarte special la Wireless Festival”, a scris Nicki Minaj pe rețeaua X (fostul Twitter).

Sursa foto: X.com

Contextul protestelor

Declarația artistei a stârnit numeroase întrebări, mai ales în condițiile în care singurele proteste anunțate în București erau programate pentru ziua de luni, cu o zi după concert. Contabilii planificaseră o manifestație în Piața Victoriei pentru a protesta împotriva măsurilor fiscale, un eveniment care nu ar fi interferat direct cu festivalul SAGA, desfășurat în zona Băneasa.

Reacția organizatorilor SAGA

Organizatorii festivalului SAGA au confirmat anularea concertului printr-un mesaj adresat fanilor:

„Cu inima grea trebuie să anunțăm că Nicki Minaj tocmai și-a anulat reprezentația din cauza protestului de mâine de la București. Această știre ne-a lăsat pe toți bucăți, și știm că este o dezamăgire imensă pentru voi toți, așa cum este și pentru noi. Toate biletele nescanate de duminică de o zi vor primi o rambursare.

Vă mulțumesc pentru înțelegere și susținere în aceste momente dificile. Apreciem răbdarea de care ai dat dovadă și vom oferi actualizări suplimentare în cel mai scurt timp posibil”, au scris organizatorii în mediul online. 

Aceasta nu este prima dată când festivalul SAGA se confruntă cu anulări de ultim moment. Anul trecut, trei mari artiști și-au retras participarea cu doar câteva ore înainte de spectacol, fapt care a ridicat întrebări despre organizarea și comunicarea evenimentului.

Fanii și-au exprimat dezamăgirea și frustrarea pe rețelele de socializare, mulți punând la îndoială motivele reale din spatele deciziei lui Nicki Minaj. Unii speculează că ar putea fi vorba de probleme contractuale sau alte neînțelegeri nedezvăluite publicului.

Anularea concertului lui Nicki Minaj a avut un impact major asupra fanilor, mulți dintre aceștia venind de la mari distanțe pentru a o vedea pe artistă live. De asemenea, organizatorii festivalului se confruntă acum cu presiunea de a răspunde cerințelor publicului și de a-și reabilita imaginea după această dezamăgire.

Decizia lui Nicki Minaj de a anula concertul din România din motive de siguranță rămâne un subiect controversat. Deși siguranța este o prioritate indiscutabilă, lipsa unor informații clare și concrete despre amenințările respective a dus la speculații și nemulțumiri. Organizatorii festivalului SAGA vor trebui să depună eforturi considerabile pentru a recâștiga încrederea fanilor și a asigura succesul edițiilor viitoare.

Sursa foto: observatornews.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: