Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO Nicolae Guță la SAGA Festival! Publicul, în delir, a cântat: „Noi bem, spargem pahare”

VIDEO Nicolae Guță la SAGA Festival! Publicul, în delir, a cântat: „Noi bem, spargem pahare”

Se pare că maneaua nu lipsește niciodată! Cum la mai toate petrecerile „se mai scapă” câte o manea, de data aceasta însă, la festivalul Saga din Capitală a răsunat melodia lui Nicolae Guță – „Noi bem, spargem pahare”. Chiar în acest sfârșit de săptămână, celebrul DJ olandez, Salvatore Ganacci, a mixat, printre altele, și una dintre cele mai cunoscute piese ale manelistului Nicolae Guță.

Nicolae Guță la SAGA Festival! Publicul, în delir, a cântat: „Noi bem, spargem pahare”

La SAGA Festival 2022 au cântat până dimineața nume precum: Tiesto, DJ Snake, Afrojack, Black Coffee, Deadmau5, Elderbrook, Fedde Le Grand, Fisher, Marshmello, Meduza și mulți alții.

Ei bine însă, după trei zile de distracție maximă până în zori, celebrul Salvatore Ganacci a fost cel care a ieșit în evidență. La scurt timp după miezul nopții el a mixat maneaua „Noi bem, spargem pahare”, cântată de Nicolae Guță. După primele acorduri, publicul s-a ridicat în picioare, a dansat și a început să fredoneze versurile.

„Noi bem spargem pahare/Unu de fiecare /Bem băutură tare /Rămânem în picioare. /Chiar și noi ne-am întrebat /Ne-am întrebat /Cum de nu ne-am îmbătat /Că la cât noi am băut /Am băut /Mințile nu le-am pierdut /Nu le-am pierdut”, sunt câteva dintre versurile auzite la SAGA.

„A venit maneaua de la Salvatore Ganacci! (…) Ne-au cucerit cu acest moment”, au fost câteva dintre reacțiile fanilor în mediul online, după maneaua lui Nicolae Guță de la SAGA 2022.

Manelele au răsunat și la Neversea 2019

Cu toate acestea, însă, Salvatore Ganacci nu este la prima „abatere”. Celebrul DJ olandez s-a făcut remarcat încă din 2019 la Neversea. Acolo a mixat melodia altui celebru manelist, și anume Adrian Minune. „Așa sunt zilele mele” a răsunat pe tot litoralul. Imaginile de atunci au devenit virale pe rețelele de socializare. După cum se vede, toată lumea știa versurile.

Un moment similar a avut loc și la festivalul Electric Castle. Acolo, însă, organizatorii au reacționat dur. Tommy Cash a pus în 2019 maneaua lui Adi Minune, „Aşa sunt zilele mele“, iar Andi Vanca, PR manager Electric Castle, a anunțat la vremea respectivă că nu îl vor mai aduce pe Tommy Cash la următoarele edițiile ale festivalului.

„Știam că este un artist controversat, însă întregul său spectacol a avut o direcție mult prea explicită. A fost o lipsă de respect față de publicul nostru, nu a fost un show original”, a precizat acesta.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: