Redactia.ro
Home » TV » Nicolae Botgros, operat de urgență în Germania. Ce s-a întâmplat cu marele dirijor

Nicolae Botgros, operat de urgență în Germania. Ce s-a întâmplat cu marele dirijor

Marele dirijor Nicolae Botgros a fost operat de urgență în Germania. Îndrăgitul artist a fost la un pas să-și piardă vederea. În ce stare este acum.

Nicolae Botgros nu este deloc ocolit de necazuri. Pe lângă pierderea soției sale, Lidia Bejenaru, în 2021, marele dirijor s-a confruntat și cu probleme delicate de sănătate.

Nicolae Botgros, operat de urgență în Germania. Ce s-a întâmplat cu marele dirijor

De curând, marele dirijor a suferit din pricina unei probleme la ochi. Este vorba cataractă, care în timp duce la opacifierea cristalinului. Cel suferind poate ajunge orbirea parțială sau chiar totală.
În cazul lui Nicolae Botgros, în ultima vreme, afecțiunea se agravase. Așa se face că artistul a luat decizia să se opereze pentru a nu risca să-și piardă vederea. Însă intervenția nu a avut loc în România, ci în Germania.

Primele declarații ale lui Nicolae Botgros, după operație

Nicolae Botgros a oferit primele declarații după operația de urgență de cataractă. Se pare că boala ar fi avanasat, în cazul său, pe fond de stres.

„M-am trezit cu niște gânduri care mă apasă din punct de vedere moral, omenesc. Dar… împreună cu copiii meu, Cornel, Cristi, Nicoleta și toți cei care sunt lângă sufletul meu, îmi dau putere pentru că sunt lângă mine în momentele grele și cele frumoase.

Nu e un secret, chiar acum m-am întors de la Munchen, m-am operat de cataractă, era avansată pe fond de stres. Acum sunt foarte bine, văd lumea altfel’, a declarat Nicolae Botgros, după operația la ochi, pentru Starpopular.ro.

Nicolae Botgros, infectat cu Covid pentru a doua oară

Nu este singura problemă de sănătate care l-a chinuit în ultima vreme pe marele dirijor. Nicolae Botgros s-a luptat pentru a doua oară cu teribilul Covid chiar la începutul anului 2022.

„Am Covid pentru a doua oară, dar este o formă ușoară, seamănă mult cu o răceală! Prima oară când am avut Covid a fost o formă extraordinar de gravă. Vaccinul m-a protejat foarte mult!
A dat iar năpasta peste mine, am iar Covid și nu sunt așa în formă cum trebuie! Am avut niște probleme și cred că am luat din același spital unde am fost internat prima dată cu Covid. Văd că acum e mai ușor, nu am trecut prin febră și prin problemele cu saturația, dar încă stau acasă în carantină”, a mărturisit Nicolae Botgros, la Prima TV, la începutul lunii ianuarie 2022.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: