Redactia.ro
Home » Monden » Nicolae Datcu, prietenul de suflet a lui Benone Sinulescu, declarații cu ochii în lacrimi

Nicolae Datcu, prietenul de suflet a lui Benone Sinulescu, declarații cu ochii în lacrimi

Benone Sinulescu s-a stins din viață ieri și plecarea sa în lumea de apoi a lăsat un gol imens în sufletele familiei, apropiaților și fanilor. Prietenul său de suflet, Nicolae Datcu a făcut declarații cu ochii în lacrimi. Ce dezvăluiri a făcut acesta despre Nea Beni.

Benone Sinulescu îi cânta la telefon lui Nicolae Datcu

Relația dintre Benone Sinulescu și Nicolae Datcu era una apropiată. Apropiații știau că cei doi se considerau frați și că mereu se respectau și țineau mult unul la celălalt. Acum, Nea Beni s-a stins din viață, iar bunul său prieten Nicolae Datcu este distrus de durere. Acesta a mărturisit că vorbea mereu cu el la telefon și îi povestea atât cele bune, cât și cele rele, iar uneori când îi era rău, chiar îi cânta la telefon.

Am fost prieteni de familie. Dacă nu sunam eu, ma suna și îmi spunea dacă mai trăiesc. Unde apărea Nea Beni eram și eu. Vorbeam mereu.(…) Am vorbit ultima data cu el când a murit Petrică Mâțu Stoian. Mi-a spus ca se simte mai bine, apoi mai rău, dar sa știi ca și când a fost bolnav Mi-a cantat la telefon.„, a povestit Nicolae Datcu.

Steliana Sima, declarații despre Nea Beni

Steliana Sima este una dintre artistele de la noi care a avut ocazia să-l aibă mentor pe Benone Sinulescu. Artista are numai cuvinte de laudă atât la adresa marelui artist, cât și la adresa soției sale. Steliana Sima a declarat că îl cunoaște pe Benone Sinulescu din anul 1987. Ea a povestit că lui Nea Beni i-a plăcut mereu să ajute și să sprijine artiștii din România. Steliana Sima a spus că este șocată și profund îndurerată de trecerea în neființă a marelui artist.

Acum am aflat și eu. E trist. Eu l-am cunoscut pe nea Beny în 1987. A făcut parte din garnitura de aur a artiștilor, alături de doamna Maria Ciobanu, Simion Pop, Mioara Velicu. M-au ajutat să mă integrez. Nea Beny mi-a dat și sfaturi constructive. Era foarte mulțumit de evoluția mea.

Îi plăcea să se implice, să îl ajute, să îl sprijine, să îl recomande, să îl sfătuiască și eu am avut acest privilegiu și m-am bucurat de toate aceste lucruri minunate care veneau din partea lui Nea Beni. Plecam în turnee, doamna Leni mergea cu noi.

Era vesel, știa întotdeauna să facă atmosferă, între spectacole la fel, jucau cărți, aproape că uitau de spectacol și când venea regizorul să anunțe cine urma să intre, Nea Beni se îmbrăca repede, din mers. Uitam de oboseală.„, a povestit Steliana Sima.

Etichete: