Redactia.ro
Home » Monden » Nicolae Guță, ironii pe seama oamenilor care fac duș: „Se numesc…“

Nicolae Guță, ironii pe seama oamenilor care fac duș: „Se numesc…“

GALERIE FOTO (2)

Regele manelelor a dispărut de pe micul ecran, însă scoate în continuare piese care mai de care. Fanii manelistului s-au obișnuit cu activitatea lui în online. Recent, manelistul a postat o fotografie care a stârnit multe reacții.

Nicolae Guță a făcut mișto pe seama oamenilor care fac duș, în timp ce se autoironiza.

Mai exact, Nicolae Guță a încărcat pe Facebookul său o fotografie cu el, pe care scrie: „Omul care face duș se numește DUȘman”. La o asemenea postarea, internauții au reacționat pe măsură și s-au amuzat copios de modul în care s-a autoironizat manelistul.

Dana Roba, despre relația lui Nicolae Guță

Dana Roba a avut o relație cu Nicolae Guță în 2013. Atunci, femeia ținea locul în emisiuni de scandal unde se duela cu Narcisa pentru inima manelistului. Daniela Roba a dat cărțile pe față la șapte ani de când a căzut în „păcat”. La ceva timp după despărțite, aceasta a hotărât să se pocaiască. Acum, ea vorbeste despre acea perioadă ca fiind o tulburare din calea Domnului.

Acum este o familistă convinsă și o femeie extreme de credincioasă în fața lui Dumnezeu. În urmă cu aproape un deceniu își făcea de cap.

“Pentru toți cei care se intreaba de ce s-a pocăit Daniela Roba. Pentru că Hristos a murit și pentru păcatele mele. Dacă înainte vroiam să pozez în persoana negativă față de toți cei din jurul meu, nu era că așa vroiam eu, ci era faptul că Satana mă stăpânea și eu făceam faptele lui atunci! Nu vroiam să mai aud de biserică, rugăciuni, post și tot ce înseamnă Dumnezeu.

Mulțumesc Pastorului Florin Ianovici care s-a rugat împreună cu toată biserica Penticostală ca Dumnezeu să mă ajute să renunț la tot, iar pe data de 19 aprilie 2015 acolo în apa botezului i-am jurat credință lui Dumnezeu până la moarte”, a scris Dana Robă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini