Redactia.ro
Home » Știri » Nicole Cherry a publicat primele imagini cu fetița sa. Anastasia va ajunge curând acasă

Nicole Cherry a publicat primele imagini cu fetița sa. Anastasia va ajunge curând acasă

GALERIE FOTO (3)

Nicole Cherry trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale și este dornică să-și împărtășească bucuria cu oamenii din jurul său. A născut în urmă cu doar trei zile, iar acum este mai fericită ca niciodată. Chiar dacă este încă în spital cu micuța sa, a împărtășit câteva imagini emoționante cu aceasta în mediul online.

La aproape 23 de ani, Nicole Cherry este o mămică fericită și împlinită. Până în acest punct al vieții sale s-a bucurat de multe reușite pe plan profesional și a devenit una dintre cele mai apreciate artiste din țara noastră, dar soarta a binecuvântat-o și cu o familie minunată.

Nicole Cheryy a devenit mamă pentru prima oară

Nicole Cherry are o relație de mai mulți ani cu Florin Popa, cel care i-a fost alături la fiecare pas. Legătura lor s-a născut dintr-o prietenie frumoasă, iar ulterior a evoluat într-o poveste de dragoste impresionantă. Cei doi s-au cunoscut oe când artista avea doar 16 ani și a fost încurajată de familie să-i dea o șansă iubitului său. Aceasta era un apropiat al lor, așa că aveau încredere deplină în el și în intențiile sale.

Anii au trecut, iar Nicole și Florin au devenit din ce în ce mai apropiați. S-au mutat împreună și au decis să-și construiască un viitor unul la brațul celuilalt, iar viața i-a binecuvântat cu o fiică adorabilă. La doar 22 de ani, artista a anunțat mândră că urmează să devină mamă pentru prima oară, experiență pe care a împărtășit-o cu drag cu publicul său.

După ce a anunțat că este însărcinată, Nicole Cherry s-a concentrat pe sănătatea sa. A preferat să stea tot mai mult în casă, perioadă în care a pregătit totul pentru venirea pe lume a micuței sale.

Medicii se așteptau ca artista să nască la începutul lunii decembrie, chiar în apropierea zilei sale de naștere, dar micuța sa i-a făcut o mare surpriză. Anastasia s-a născut pe 27 noiembrie și a adus multă bucurie în sufletele părinților săi. Aceștia au așteptat-o cu nerăbdare, mai ales că și-au dorit nespus să-și întemeieze o familie.

Nicole Cherry a publicat primele imagini cu fetița sa. Anastasia va ajunge curând acasă

Cea care oferit fericita veste publicului a fost chiar Nicole, care a postat câteva imagini cu micuța de la spital. Ulterior, a dat și câteva declarații despre starea sa de sănătate și despre emoțiile pe care le simte acum.

”Suntem foarte bine, ne simțim bine, eu și ea ne-am acomodat. Nu există cuvinte, e ceva unic și cred că fiecare mămică înțelege și știe prin ce am trecut, e uimitor”, a spus Nicole Cherry în cadrul unei emisiuni TV.

Astăzi, tânăra mămică și-a dorit să împărtășească în mediul online alte câteva imagini cu micuța ei, fiind foarte mândră că în curând vor ajunge acasă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: