Redactia.ro
Home » Monden » Nicole Cherry, mărturisiri despre trecutul amoros. Ce relații a avut înainte de Florin Popa

Nicole Cherry, mărturisiri despre trecutul amoros. Ce relații a avut înainte de Florin Popa

Nicole Cherry formează de doi ani un cuplu cu Florin Popa. Fanii au întrebat-o pe Instagram despre trecutul său amoros, iar artista a dezvăluit ce relații a avut înainte de acesta.

Nicole Cherry, mărturisiri despre trecutul amoros

Nicole Cherry, mărturisiri despre trecutul amoros. Cântăreața a fost întrebată de fanii săi, pe Instagram, cu cine s-a mai iubit înainte de cel cu care este de doi ani împreună, Florin Popa. Artista a spus lucrurilor pe nume!

Concret, Nicole Cherry a explicat că relațiile cu partenerii de dinaintea lui Florin Popa nu le poate numi tocmai în acest fel, ”relații”, deoarece doar Florin Popa a făcut-o să simtă că poate iubi cu adevărat, informează Spynews.

”Nu pot să le numesc, în primul rând, relații. Nu regret, dar nu au fost relații. Cel puțin, am realizat asta când am format o relație cu Florin. Singura relație pe care o pot numi așa este cea cu Florin, dar până la el, nimic”, le-a spus Nicole Cherry fanilor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Nicole Cherry și Florin Popa, sărut pătimaș în public

Într-un interviu mai vechi, Nicole Cherry spunea că, deși îl iubește foarte mult pe Florin Popa, încearcă să nu-și creeze așteptări și să rămână cu picioarele pe pământ. Deși sunt foarte ocupați, Nicole Cherry și Florin Popa încearcă să se vadă cât de des pot.

Nicole Cherry și iubitul ei au aniversat doi ani de relație. Care este diferența de vârstă dintre cântăreață și Florin Popa | B1.ro

„Sunt într-o relaţie, dar nu îmi creez aşteptări, nu îmi fac planuri prea departe. Încerc să mă ţin cu picioarele pe pământ, să mă bucur de fiecare moment. Aşa e mult mai bine, şi pentru mine şi pentru el. Efectiv aşa e mai bine, pentru noi ca şi relaţie. Ne vedem cât de des putem.

El este foarte ocupat, la fel sunt şi eu şi încercăm să avem o balanţă. Nu cred în chestia asta, că văzutul în fiecare zi e sănătos. E bine să ni se mai facă dor. El are 28 şi eu 20 de ani.

Mie oricum mi se spune des că sunt foarte matură, şi mă bucur pentru chestia asta. Am mai avut relaţii anterioare şi vârsta asta atunci când vine vorba de partenerul meu e ideală, să fie puţin mai matur decât mine. Bărbaţii oricum se maturizează mult mai greu. Eu văd vârsta ca pe un avantaj”a explicat Nicole Cherry pentru revista Viva.

Cum s-a cunoscut Nicole Cherry cu Florin Popa

Nicole Cherry și Florin Popa s-au cunoscut prin intermediului tatălui artistei. Ea a mărturisit că apreciază la Florin Popa faptul că este un bărbat independent și matur.

”Da, aşa s-a întâmplat. (n.r.tatăl ei i-a făcut cunoştinţă cu actualul iubit). (…) Îmi place că e matur, că e sigur pe el, pe ceea ce face şi chestia asta îmi dă şi mie o siguranţă. Se gândeşte foarte mult la afacerea lui, e independent.”, a declarat cantăreaţa la Interviurile VIVA!.

Având în vedere că sunt de doi ani împreună, Nicole Cherry are grijă să-și răsfațe iubitul prin gătit. Cântăreața a spus că se pricepe foarte bine în bucătărie, iar talentul culinar l-a moștenit de la mama ei.

”Îmi place să gătesc, ultima oară am făcut ciorba de pui. Vreau să fac nişte prăjiturele drăguţe pentru Crăciun. Anul trecut am făcut şi cozonaci şi mi-au ieşit foarte buni. Chiar mă pricep, de la mama am moştenit talentul. Am învăţat multe de la ea”, a povestit acesta, în cadrul emisiunii de la Pro TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: