Redactia.ro
Home » Monden » Nicole Cherry, nuntă și botez în aceeași zi! Când vor avea loc cele două evenimente

Nicole Cherry, nuntă și botez în aceeași zi! Când vor avea loc cele două evenimente

După cum bine știe toată lumea, Nicole Cherry a devenit mamă pentru prima oară, chiar în urmă cu câteva luni. Acum, se pare că tânăra cântăreață se află în toiul pregătirilor pentru cele mai importante evenimente din viața ei. Mai mult, artista va avea și nunta, dar și botezul, în aceeași zi!

Nicole Cherry, nuntă și botez în aceeași zi! Când vor avea loc cele două evenimente

Pe 27 noiembrie 2021, Nicole Cherry avea să devină mamă pentru prima oară. Chiar dacă la vremea aceea a simțit că trăiește cele mai intense emoții, de data aceasta însă, tânăra artistă mărturisește că trece printr-un amalgam de stări. Asta, pentru că, în curând, îşi va creştina fetiţa, dar în acelaşi timp va spune şi cel mai important „DA” din viaţa sa.

Nicole Cherry a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Florin, cu doar o lună înainte de a naște. Recent, tânăra artistă le-a dezvăluit fanilor de pe Instagram faptul că este stresată, dar și emoționată pentru marele eveniment și speră ca toate lucrurile să iasă exact așa cum își doresc.

„Nu am mai apucat să vorbesc deloc cu voi, se apropie botezul și sunt stresată un pic, recunosc. Sper să reușim să ținem mai aproape toate lucrurile și oricum vreau să vă arăt tot ce se va întâmpla acolo pentru că o să fie foarte frumos și abia aștept. Am emoții!”, a mărturisit Nicole Cherry pe InstaStory.

Totul merge conform planurilor, iar în curând toate detaliile for fi puse la punct, a dezvăluit tatăl artistei. „Totul decurge normal și frumos. Deocamdată, cu muzica încă nu ne-am decis. Mai vedem acum. Aleg între mai mulți artiști, dar acum să vedem cine își va onora prezența dintre ei. Nu va fi o nuntă, va fi o cununie. Toate lucrurile merg în direcția cea bună!’, a povestit tatăl artistei pentru wowbiz.ro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: