Redactia.ro
Home » Monden » Nicole Scherzinger, de nerecunoscut. Artista este transformată de operațiile estetice

Nicole Scherzinger, de nerecunoscut. Artista este transformată de operațiile estetice

GALERIE FOTO (7) Nicole Scherzinger, de nerecunoscut

Nicole Scherzinger, de nerecunoscut. Este una dintre cele mai apreciate artiste din lume, iar de-a lungul anilor melodiile sale au devenit hit-uri. Nicole strălucea în anii 2000 alături de colegele din trupa Pussycat Dolls, bruneta fiind considerată una dintre sex-simbolurile acelei perioade. Cum arată vedeta acum?

Nicole Scherzinger, de nerecunoscut. Artista este transformată de operațiile estetice

Nicole Scherzinger, de nerecunoscut. Nicole Scherzinger arăta senzațional în anii 2000, fiind considerată una dintre cele mai sexy artiste din lume. Ajunsă la vârsta de 44 de ani, Nicole este de nerecunoscut. Operațiile estetice au devenit un tratament pentru vedetele care vor să țină anii pe loc, din punct de vedere fizic. Nicole se numără printre celebritățile care au apelat la ajutorul medicilor esteticieni, iar acum este de nerecunoscut.

Vedeta a spus în nenumărate rânduri că secretul aspectului ei ține de stilul ei de viață activ pe care îl duce, exercițiile fizice și somnul de calitate. „Nu m-am gândit să apelez la Botox. Pentru mine contează mai mult interiorul. Cred că sănătatea este cu adevărat importantă. E esenţial să bei multă apă şi să dormi mult. Oricine poate face aceste lucruri. Totul se reflectă la exterior”, mărturisea artista în urmă cu câțiva ani.

Nicole Scherzinger are în continuare un trup bine tonifiat, dar în zona fetei a cam exagerat cu intervențiile estetice. Cântăreața este vizibil transformată de operațiile estetice și pare de nerecunoscut. Jurista de la X Factor Marea Britanie pare mult mai îmbătrânită la față și pare altă persoană. Fanii artistei au rămas șocați de ultimele apariții ale vedetei.

Nicole Scherzinger, momente terifiante

În urmă cu câțiva ani, Nicole a trecut prin momente cumplite după ce a asistat la accidentul pe care iubitul ei de la acea vreme, Lewis Hamilton l-a avut pe pista de circuit pe care concura. Imediat după incident, Nicole a postat un mesaj pe pagina ei de Twitter prin care și-a anunțat fanii că totul s-a terminat cu bine.

Campionul mondial de Formula 1, Lewis Hamilton s-a iubit cu Nicole Scherzinger. Deși nu mai sunt împreună, artista a reușit să-l îmblânzească pe sportiv. Relația lor a durat câțiva ani, dar a fost una tumultoasă, cu despărțiri și împăcări.

În 2015, cei doi s-au despărțit. Cu toate că atunci au spus că programele lor aglomerate și carierele îi impiedicau să mai fie împreună, se pare că altele au fost motivele. Veronica Valle, model internațional și care a fost iubita lui Lewis după despărțirea de Nicole a făcut declarații uluitoare. Aceasta a spus că sportivul era obsedat de ideea de a face sex cu mai multe femei deodată, iar acest lucru i-ar fi propus și lui Nicole.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: