Redactia.ro
Home » Știri » Nicoleta a murit subit la spital, iar medicii nu-şi explică decesul. Detalii șocante în ultimele fotografii postate de cunoscuta cosmeticiană pe internet

Nicoleta a murit subit la spital, iar medicii nu-şi explică decesul. Detalii șocante în ultimele fotografii postate de cunoscuta cosmeticiană pe internet

GALERIE FOTO (2) nicoleta ilie

Cunoscuta cosmeticiană Nicoleta Passan-Ilie, în vârstă de doar 49 de ani, a murit în condiții suspecte joi noaptea, 8 decembrie 2022, în Secția UPU a Spitalului Județean de Urgență Focșani. În urma acestei tragedii, IPJ Vrancea a anunțat deschiderea unui dosar penal pentru ucidere din culpă.

Nicoleta suferea de depresie

Femeia s-a stins din viață după ce a stat două ore pe holurile spitalului, aşteptând să fie internată. Nicoleta ar fi suferit de depresie şi ar fi luat medicamente pentru a se trata, dar medicii nu-şi explică ce a dus la decesul subit.

Medicii susțin că femeia s-a prezentat la unitatea spitalicească cu mai multe simptome, cum ar fi grețuri, vărsături și palpitații, însă rezultatul investigațiilor a fost unul bun.

Abia după ora 20 a fost consultată de un medic de gardă care a decis să-i facă mai multe analize şi i-a pus o perfuzie cu antivomitive.

La jumătate de oră după ce a ajuns pe pat în camera de gardă, Nicoleta Passan-Ilie a intrat în stop cardio-respirator. Medicii au început manevrele de resuscitare, dar din păcate nu au putut să o salveze.

Cunoscuţii femeii sunt şocaţi de veste

Pe contul de facebook al cosmeticienei Nicoleta Passan-Ilie au fost postate mai multe mesaje de condoleanțe după tragica întâmplare de joi noapte. Prietenii și apropiații care i-au vizitat de curând pagina au observat câteva detalii importante, care ar putea fi utile în anchetă.

Fotografiile postate în ultima perioadă pe rețelele de socializare o surprind pe Nicoleta Ilie foarte abătută, vizibil afectată de ceva. În una dintre imaginile din luna iunie, unde se afla la o întâlnire de grup, femeia părea mai mult absentă și era îmbrăcată în negru.

„Am sufletul plin de tristețe amestecată cu neputința de a descrie în câteva fraze coerente un om frumos. În astfel de clipe, oricât am fi de «poeți» , inspirația nu e prezentă. Nicoleta … să o numesc colegă e puțin, să o numesc prietenă, poate că nu i-am fost așa cum și-ar fi dorit. Amintirile îmi năpădesc ființa… și cred că toate colegele mele și prietenele simt la fel. O femeie plină de viață, cu o dorință enormă de a ajuta și de a fi înconjurată de prieteni. Un om despre care nu vreau să spun «a fost», ci căreia vreau doar să-i mulțumesc pentru copilăria, adolescența și anii mei din care a făcut parte.”, a scris o prietena de-a Nicoletei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: