Redactia.ro
Home » Monden » Nicoleta Dragne s-a împăcat cu iubitul său. Ce spune vedeta despre conflictul dintre ea și Mădălina Pamfile

Nicoleta Dragne s-a împăcat cu iubitul său. Ce spune vedeta despre conflictul dintre ea și Mădălina Pamfile

Nicoleta Dragne a revenit în atenția publicului în emisiunea „Bravo, ai stil!”, unde participă în calitate de concurentă. După ce în presă s-a aflat că tatăl băiețelului său, Bruno Vlad, este fostul soț al Mădălinei Pamfile, vedeta a confirmat împăcarea cu acesta. Au decis să se separe la începutul acestui an, însă acum sunt din nou împreună.

Nicoleta Dragne și Bruno Vlad și-au reluat relația

Povestea de dragoste dintre Nicoleta Dragne și Bruno Vlad a început în anul 2019, când vedeta încă era ispită la „Insula Iubirii”. Emisiunea care a făcut-o cunoscută i-a oferit șansa să-l cunoască pe partenerul său, iar relația lor a evoluat cum nu se poate mai frumos. La început au fost prieteni și se bucurau nespus unul de compania celuilalt, însă ulterior legătura lor s-a transformat într-o relație serioasă.

Cea mai mare bucurie din viața lor de cuplu au trăit-o în anul 2020, atunci când Nicole a adus pe lume primul lor copil. Micuțul Vladimir s-a născut în data de 26 august, moment în care părinții lui au trecut prin mari emoții, deoarece fiul lor a venit pe lume prematur. Totul a decurs însă perfect și băiețelul nu a întâmpinat probleme de sănătate, iar vedeta s-a mândrit nespus cu familia sa.

Cu toate că se iubeau și aveau o viață la care au visat mereu, Nicoleta și Bruno au trecut printr-un mare impediment în relație. S-au despărțit la începutul anului 2021 și nimeni nu a mai știut nimic despre relația lor, dar recent concurenta de la „Bravo, ai stil!” a confirmat că sunt din nou o familie.

„O perioadă am fost despărțiți. (…) Nu sunt genul care să țină secrete. După ce am născut, nu ne-am mai înțeles. Am avut o depresie și mna, nu ne mai înțelegeam. Aveam mereu opinii diferite’, a declarat Nicoleta Dragne,  după cum arată wowbiz.ro.

Există sau nu un conflict între Nicoleta Dragne și Mădălina Pamfile

Cât despre situația dintre Nicoleta Dragne și Mădălina Pamfile, care este fosta soție a lui Bruno Vlad, se pare că lucrurile sunt cât se poate de simple. A negat că acest aspect al vieții lor personale le-ar putea dăuna în vreun fel în competiție, mai ales că nu există nicio tensiune între ele și mariajul partenerul său s-a încheiat cu mult înainte să-l cunoască.

Au existat voci care au afirmat că fosta ispită ar fi intervenit în mariajul dintre Mădălina și Brună, însă aceste zvonuri s-au dovedit a fi false. Relația Nicoletei cu iubitul său a început la câțiva ani după divorț, așadar presupozițiile acestea nu-și au rostul.

„Da, este fostul soț al Mădălinei. Eu nu o cunosc pe ea în afara emisiunii. Nu mi-am dat seama dacă e vreo tensiune între noi. Nu văd de ce ar fi o tensiune. Ei au fost căsătoriți acum mulți ani. Nu e ca și cum eu am intervenit în relația lor.

L-am cunoscut la 3 ani de la divorț. Să zici că rămâne chestia aia românească, să aibă boală pe viitoarea? Eu am avut foști iubiți, dar nu m-a interesat niciodată femeile cu care ei au fost după mine’, a mai clarificat concurenta de la „Bravo, ai stil”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: