Redactia.ro
Home » Monden » Nicoleta Luciu, noi dezvăluiri despre divorțul de Zsolt Csego. Ce decizie a luat bruneta

Nicoleta Luciu, noi dezvăluiri despre divorțul de Zsolt Csego. Ce decizie a luat bruneta

GALERIE FOTO (6) Nicoleta Luciu, noi dezvăluiri despre divorțul de Zsolt Csego

Nicoleta Luciu, noi dezvăluiri despre divorțul de Zsolt Csego. În ultima perioada s-a zvonit că celebra actriță divorțează de tatăl copiilor ei. Nicoleta Luciu a dispărut din lumina reflectoarelor pentrua se dedica familiei, dar și pe copiii ei pe care îi crește la Miercurea Ciuc. Ce spune vedeat despre presupusa despărțire de Zsolt Csego.

Nicoleta Luciu, noi dezvăluiri despre divorțul de Zsolt Csego. Ce decizie a luat bruneta

Nicoleta Luciu formează un cuplu de mulți ani cu afaceristul Zsolt Csego. Cei doi au patru copii împreună. De câțiva ani, Nicoleta s-a retras din lumina reflectoarelor preferând să fie alături de familia ei și să-și crească copiii la Miercurea Ciuc. Bruneta mai vine în București pentru diferite proceduri de înfrumusețare, dar locuiește în Miercurea Ciuc. Nicoleta și Zsolt s-au căsătorit în 2012 și au împreună patru copii minunați, Zsolt Jr, și pe tripleții Karol, Kevin și Kim.

În ultima perioadă au apărut zvonuri conform cărora cei doi ar fi la un pas de divort. În trecut, afaceristul a fost prins în timp ce își înșela soția, dar vedeta a decis să-l ierte și să meargă mai departe cu căsnicia. Vorbele legate de un presupus divorț au apărut după ce Nuțu Cămătaru a făcut câteva declarații controversate despre brunetă. Acesta a spus că el și fratele său au avut o relație cu fosta actriță.

Cu toate astea, Nicoleta Luciu a făcut declarații scurte despre presupusul divorț. Vedeta a mărturisit că nu este adevărat și că pe viitor nu va mai acorda interviuri. ”În primul rând, nu sunt adevărate, iar, în al doilea rând, nu mai dau interviuri”, a spus Nicoleta Luciu pentru cancan.ro. Conform playtech.ro, Nicoleta Luciu ar fi avut o discuție cu soțul ei despre o eventuală revenire pe micile ecrane. Ulterior, bruneta a decis să se concentreze pe creșterea copiilor săi.

Nicoleta Luciu, despre infidelitățile soțului ei

Afaceristul Zsolt Csego a avut mai multe aventuri în timpul căsătoriei cu Nicoleta Luciu. Ulterior, acesta a fost surprins de paparazzi, iar actrița a aflat că este înșelată. În acea perioadă, vedeta era însărcinată,dar a decis să-i mai acorde o șansă soțului ei. „E foarte, foarte important ca lucrurile să decurgă frumos şi normal într-un cuplu. Fetele bune au gura mai mică( şi credeţi-mă că o să fie bine. Niciodată să nu vă certaţi cu soţii. Daţi-le dreptate când au draci şi gata. (…) La noi e invers. El e foarte calm, eu sunt mai agitată pentru că stând de dimineaţă până seara cu copiii am super energie şi câteodată mă mai şi enervez şi primul care-mi iese în cale de multe ori e el”,a spus Nicoleta Luciu.

Nicoleta Luciu s-a făcut remarcată datorită fizicului său, după care a jucat în mai multe telenovele românești. Deși cariera sa în televiziune a fost un succes, bruneta a decis să se retragă după cea a născut tripleții. „Când am debutat noi se câştigau foarte mulţi bani. Acum nu mai ştiu preţurile, dar ştiu că la vremea respectivă generaţia de aur făcea foarte mulţi bani la vremea respectivă. Şi asta pentru că erau foarte multe job-uri şi… puţine modele. (…)Crăiasa Zăpezii, am încheiat practic şi prezentarea, dar să ştii că am avut emoţii. Nu ştiu de ce. În mod normal n-ar fi trebuit să am, dar uite că am avut. (…) Nu m-am plâns niciodată pentru că îmi place ceea ce am făcut, n-am regretat niciun moment al vieţii mele, toate au venit la timpul lor, copiii la timpul lor, adică am încercat toate meseriile care puteau fi încercate în showbiz, le-am făcut cu plăcere, cu drag”, a mai spus Nicoleta Luciu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: