Redactia.ro
Home » Monden » Dan Capatos, dezvăluiri surprinzătoare despre Nicoleta Luciu și Gina Pistol: „Sunt produsele Playboy”

Dan Capatos, dezvăluiri surprinzătoare despre Nicoleta Luciu și Gina Pistol: „Sunt produsele Playboy”

Dan Capatos, dezvăluiri surprinzătoare despre Nicoleta Luciu și Gina Pistol

Dan Capatos, dezvăluiri surprinzătoare despre Nicoleta Luciu și Gina Pistol. Prezentatorul TV a făcut presă scrisă în trecut, fiind redactor-șef al revistei pentru bărbați Playboy România. Dan Capatos a făcut dezvăluiri uluitoare despre vedetele care au cunoscut celebritatea odată cu apariția în această revistă.

Dan Capatos, dezvăluiri surprinzătoare despre Nicoleta Luciu și Gina Pistol: „Sunt produsele Playboy”

Dan Capatos este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori tv din țară. Acesta prezintă de ani de zile emisiunea de tabloid Xtra Night Show, difuzată de Antena. Prezentatorul tv a lucrat în urmă cu 18 ani la Playboy, iar timp de 4 ani a fost redactor-sef. Acesta a asistat la multe pictoriale ale vedetelor. Invitat în podcastul „Aproximativ discuții cu Gojira”, Dan Capatos a făcut dezvăluiri incendiare. Jurnalistul a spus că Gina Pistol, Nicoleta Luciu și Cosmina Păsărin au cunoscut celebritatea datorită aparițiilor în Playboy. Cu toate astea, Capatos le apreciează pentru că au știut cum să gestioneze notorietatea. Mai mult, acesta le-a transmis un mesaj surprinzător acestora:

„Mi-au rămas multe pictoriale în cap. Toate la care am lucrat eu, toată perioada aia de 4 ani. Îmi amintesc pictorialele și nu-mi mai amintesc numele gagicilor. Cosmina Păsărin a avut cinci pictoriale. Unul cu Cosmina Păsărin și Nicoleta Luciu era inspirat dintr-o ediție franceză sau olandeză, habar n-am, fabulos, pe genul lesbi. Erau două vedete. Mai rar să faci pictorial cu două vedete. Cosmina, Nicoleta Luciu și Gina Pistol sunt produsele Playboy 100%, așa cum era conceptul în America, The Girls Next Door, să iei o fată necunoscută și să o transformi în vedetă” , a spus Dan Capatos.

Capatos a spus că cele trei vedete au știut cum să își păstreze celebritatea, spre deosebire de alte vedete care și-au ratat cariera. „Sper că nu le deranjează, doamne ferește! Ginuța nu cred că se supără, că e super asumată. Sunt la casa lor, dar na… Ele la modul cel mai real datorează notorietatea Playboyului. Că apoi au adăugat și au făcut lucruri cu cap, mult mai deștepte decât altele care s-au ratat. Eu le ziceam și asistentelor mele că eu le dau o cisternă de notorietate pentru care alții ar da bani grei, aveți grijă ce faceți cu ea”, a declarat Dan Capatos.

De ce a renunțat Dan Capatos la jurnalismul de investigații

Dan Capatos a renunțat la jurnalismul de investigații și s-a angajat la revista Playboy. Prezentatorul tv a surprins pe toată lumea cu decizia sa de a renunța la jurnalismul de investigații, începând să fie editor al revistei, după care a devenit redactor-șef. În prezent, Dan Capatos moderează o emisiune celebră de tabloid, difuzată pe Antena Stars.

„Toată lumea mă întreba «tu ești nebun, lași jurnalismul de investigații ca să pleci la gagici goale?» zic «nu o să mai meargă cu treaba asta, o să vedeți». Alții au continuat să facă investigații. Am avut satisfacții pur profesionale, eram la Evenimentul Zilei, apoi am mers la Național. Când s-a împărțit norocul, eu am nimerit la Playboy, ca junior editor. Era o redacție încropită de scriitori. Era nevoie și de o mână de jurnalist”, a mai dezvăluit Dan Capatos.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: