Redactia.ro
Home » Monden » Dan Capatos, scuipat de Gigi Becali. Cum a reacționat prezentatorul tv

Dan Capatos, scuipat de Gigi Becali. Cum a reacționat prezentatorul tv

Dan Capatos, scuipat de Gigi Becali.

Dan Capatos, scuipat de Gigi Becali. Celebrul prezentator a făcut o dezvăluire șocantă în cadrul emisiunii pe care o prezintă. Dan Capatos a povestit cum a fost scuipat de Gigi Becali. Ulterior, vedeta tv a declarat că a fost doar un accident, care i-a amuzat pe cei doi.

Dan Capatos, scuipat de Gigi Becali. Cum a reacționat prezentatorul tv

Dan Capatos, scuipat de Gigi Becali. Este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori tv din România, iar de-a lungul anilor a interacționat cu personalistăți importante din showbiz-ul românesc. În timpul unei discuții, în cadrul emisiunii pe care o prezintă, Dan Capatos a făcut o mărturisire șocantă. Prezentatorul tv și-a adus aminte că a fost scuipat de către Gigi Becali.

La acea vreme, finanțatorul FCSB, l-a scuipat din greșeală, așa că Dan Capatos a mers la el să-i ceartă explicații. Întâmplarea a avut loc pe bulevardul Tei din Capitală, iar vedeta tv se afla în mașina proprie, cu geamul lăsat, când s-a trezit scuipat chiar de către latifundiarul din Pipera. Capatos a întors și s-a întâlnit într-o intersecție cu Becali, cerându-i explicații pentru gestul făcut. Extrem de confuz, Gigi Becali nu știa despre ce este vorba, iar ulterior și-au dat seama că a fost vorba despre un accident. Mai mult, Capatos a spus că Becali obișnuiește să scuipe pe stradă și este convins că a fost o greșeală. ”Eram pe Lacul Tei și l-am prins pe la circ, pe acolo, îi zic, bre, nea Gigi, noi ne știm, ce ai, ți-am făcut ceva? Mi-a zis – ce-i, mă, tată?- Păi, zic, de ce m-ai scuipat? – Aa, frate, nu te-am scuipat, am scuipat așa- . L-a luat vântul, se întâmpla de mult, mă rog”, a povestit Dan Capatos.

Dan Capatos, enervat la culme de George Burcea

În urmă cu doi ani, Andreea Bălan anunța divorțul de George Burcea, fiind prezentă de mai multe ori în emisiunea lui Capatos. Ulterior, actorul s-a luat de prezentatorul tv, într-o postare pe Facebook. Capatos nu a fost deloc încântat motiv pentru care a reacționat imediat. Prezentatorul tv l-a comparat pe Burcea cu Mario Iorgulescu, vinovat de moartea unui tânăr, pentru că s-a urcat drogat la volan.VEDETEDan Capatos îl face praf pe George Burcea, după mesajul acid al actorului.

Dan Capatos a fost intrigat de faptul că Burcea a menționat că ți-a luat drogurile din banii lui și nu vede care este problema celor din jur în această ecuație. Prezentatorul l-a comparat cu Mario Iorgulescu, cel care este vinovat pentru moartea unui tânăr tată, pentru că s-a urcat drogat la volan.„Având în vedere că era o replică extrem de interesantă pe care i-a dat-o Andreei într-un rând… că el acuza oamenii… Bă! Vezi că te-au turnat ziariştii la Poliţie… A avut un moment şi a zis: Nu! Andreea! Dincolo de asta, care este cea mai dură parte din mesaj, zice că de ce vă interesează, că mi-am cumpărat din banii mei… Băi, nebunică! Te-au prins la volan Când te prinde la volan, eşti mucles pe viaţă! Tu puteai să omori pe cineva. La modul real! Ce să vezi? Tocmai s-a întâmplat acum 3 luni! Unu drogat a omorât un alt om! Aşa că da, ne interesează!”, a transmis Capatos.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: