Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce se ocupă soția lui Dan Capatos. Prezentatorul tv, dezvăluiri emoționante despre Monica Capatos

Cu ce se ocupă soția lui Dan Capatos. Prezentatorul tv, dezvăluiri emoționante despre Monica Capatos

GALERIE FOTO (4) Cu ce se ocupă soția lui Dan Capatos.

Cu ce se ocupă soția lui Dan Capatos. Pe el îl cunoaște o țară întreagă, dar puțini sunt cei care știu cine este femeia care îi este alături de ani de zile prezentatorului tv. Dan Capatos o apreciează foarte mult pe soția sa și are numai cuvinte de laudă la adresa Monicăi, femeia care i-a dăruit un fiu. Cu ce se ocupă aceasta?

Cu ce se ocupă soția lui Dan Capatos. Prezentatorul tv, dezvăluiri emoționante despre Monica Capatos

Cu ce se ocupă soția lui Dan Capatos. Telespectatorii îl știu de ani de zile și îi urmăresc emisiunea în fiecare seară. Cu toate astea, puțină lume știe cine este soția lui Dan Capatos. Celebrul prezentator a fost invitat în podcast-ul lui Damian Drăghici și a vorbit despre familia sa. Dan Capatos a mărturisit cu ce se ocupă Monica, soția sa și cât de mult o apreciează. Ei bine, soția moderatorului de la Antena Stars este jurnalist.

Acesta fiind și motivul care i-a apropiat în toți acești ani. Capatos este de părere că este foarte important ca persoana de lângă tine să îți înțeleagă meseria. ”Cred că este ideal să găsești omul care te înțelege profesional, pentru că am văzut foarte multe lucruri care nu au mers tocmai din motivul acesta: ”Ce cauți la ora aia?”, ”Unde pleci la ora asta?”, ”De ce trebuie să faci asta?”, etc. Și atunci se elimină din start problema asta de neînțelegeri care ar putea genera discuții. Fiind de aceeași zonă de lucru (n.r. jurnalist), cum am spus, am eliminat problema asta.”, a declarat Dan Capatos.

De asemenea, prezentatorul tv a povestit momentul în care a cunoscut-o pe Monica. Potrivit acestuia, cei doi s-au întâlnit în perioada în care aceasta era redactor șef la o revistă cunoscută pentru bărbați. Au lucrat împreună pentru o perioadă, iar ușor, ușor cei doi au început să aibă sentimente unul pentru celălalt. Dan și Monica Capatos sunt de 20 de ani împreună și au un fiu minunat. ”M-a cunoscut când eram redactor șef pentru o revistă pentru bărbați. ”Unde pleci?”, ”Mă duc să văd niște femei goale” (râde). Ne-am cunoscut într-o redacție, eram într-o perioadă de tranziție. Na, ca-n multe alte situații. Dacă stai mai mult la muncă, decât acasă sau în oraș”, a mai spus prezentatorul de la Xtra Night Show.

Cum arată fiul lui Dan Capatos

Dan Capatos este o persoană extrem de discretă cu viața sa personală, dar se mândrește cu fiul său, Andrei, în vârstă de 10 ani. Fiul moderatorului face tenis, joacă fotbal și este un tânăr extrem de sportiv. Recent, Andrei a căștigat „Trofeul de tenis Ilie Năstase”, competiție organizată la Brăila. Capatos s-a lăudat cu reușita fiului său pe rețelele de socializare.„Bravo, Andrei! Trofeul Ilie Năstase se întoarce la București!”, a scris prezentatorul în descriere.

Prezentatorul a declarat, la un moment dat că, fiul său a moștenir o boală de la el. „A moştenit pe linie paternă, de la mine, o valoare a colesterolului mai mare. Asta este moştenire. Până la vârsta de 12 ani nu are rost să intervii cu medicamente, iar sportul ajută. De când face fotbal de trei ori pe săptămână, la modul profesionist, e legitimat la Dinamo, joacă în campionatul grupei lui, lucrurile sunt ok. Antrenamentele sunt dure – are luni, miercuri şi vineri, iar meciuri sâmbătă şi duminică”, a declarat vedeta Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: