Redactia.ro
Home » Monden » Dan Capatos și fiul lui suferă de aceeași afecțiune: ”A moștenit de la mine”

Dan Capatos și fiul lui suferă de aceeași afecțiune: ”A moștenit de la mine”

Dan Capatos, prezentatorul emisiunii Xtra Night Show, a dezvăluit că fiul lui i-a moștenit o afecțiune cu care se confruntă de 30 de ani. Dan Capatos spune că nu este vorba despre ceva grav, așa cum s-a crezut atunci când a vorbit pentru prima oară despre această situație.

Dan Capatos și fiul lui suferă de aceeași afecțiune: ”A moștenit de la mine”

Dan Capatos și fiul lui suferă de colesterol. Prezentatorul spune că fiul lui a luat această afecțiune de la el și că se confruntă cu ea de 30 de ani. Din fericire, doctorii i-au spus că nu este vorba despre ceva grav.

”Când am vorbit pentru prima oară despre asta, lumea a exagerat. Este un colesterol, care nici măcar nu este atât de mare ca să fie comparat cu ceva grav, pe care l-a moștenit de la mine. Și eu sunt cu un colesterol mărit, dar stau așa cu el de 30 și ceva de ani. Doctorii știu că nu faptul că este mare este o problemă, dacă ar fi crescut sau dacă ar fi în creștere, ar fi o problemă. Dar el este constant de 30 de ani, nu cu valori uriașe”, a declarat Dan Capatos la Antena Stars.

Dan Capatos a descoperit că fiul lui are probleme cu colesterolul pe când acesta avea 6-7 ani. Pentru că nu putea să-i dea foarte multe medicamente, din cauza vârstei, medicii i-au spus să-l îndemne pe cel mic să facă sport, împreună cu el. Astfel, grăsimea s-ar înlătura.

Cum arată fiul lui Dan Capatos. Andrei are 10 ani și e campion la tenis! | Galerie foto, Stiri, Vedete si Evenimente | Viva.ro

”El l-a moștenit de la mine și, descoperindu-l de la o vârstă de la care nu putea să ia atât de multe medicamente, toți au zis sport intensiv, că ajută, arde grăsimi. Am descoperit pe la 6-7 ani”, a mai spus prezentatorul de la Xtra Night Show.

Cine este soția lui Dan Capatos

Dan Capatos este căsătorit cu Monica, de profesie jurnalist. Cei doi sunt părinții lui Andrei, pasionat de sport. Drept dovadă, practică fotbal și tenis, câștigând de curând „Trofeul de tenis Ilie Năstase”. Monica și Dan Capatos s-au cunoscut în timp ce ambii aveau câte o relație. Mai mult, Monica chiar avea planificată și nunta peste trei luni.

dan capatos si sotia - Avantaje.ro - De 20 de ani pretuieste femei ca tine

„Ea avea nunta pregătită şi fixată peste trei luni, cu invitaţiile date, dar din momentul în care ne-am văzut s-a hotărât să anuleze tot ca să nu rişte un divorţ urât. A fost o relaţie tumultuoasă de la început. A explodat totul şi ne-a dat şi vieţile peste cap, pentru că fiecare dintre noi eram angrenaţi într-o relaţie. Suntem de ani împreună şi este o legătură care nu s-a erodat prea mult. Poate ne iartă Dumnezeu că am ieşit din relaţiile acelea, în care oamenii respectivi n-aveau nicio vină să păţească aşa ceva, şi am format noi acest cuplu bazat pe sentimente. Nu am făcut-o să-i distrugem pe alţii, ci să nu ne distrugem noi vieţile”, mărturisea Dan Capatos acum trei ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: