Redactia.ro
Home » Monden » Dan Capatos suferă de o boală cruntă! ”Intru la bolnavi cronici”

Dan Capatos suferă de o boală cruntă! ”Intru la bolnavi cronici”

Dan Capatos suferă de o boală cruntă! ”Intru la bolnavi cronici”

Dan Capatos a mărturisit că suferă de o boală cruntă, după ce a fost criticat de fanii lui pentru că s-a vaccinat. Se pare că prezentatorul face parte din grupa de risc. 

Dan Capatos suferă de o boală cruntă

Boala cruntă care îl chinuie pe Dan Capatos nu este cunoscută de publicul larg. Puțini oameni știu că, de fapt, prezentatorul tv suferă de o boală care îl plasează în categoria bolnavilor cronici.

Dan Capatos suferă de o boală cruntă!  Recent, faimosul prezentator a mărturisit că suferă de o boală cruntă pentru a calma spiritele după ce a fost acuzat că s-ar fi băgat în față la vaccinul anti-covid. Dan Capatos este hipertensiv și are medicamentație pe rețetă, pe care trebuie să o ia zilnic.

Imediat după ce a început un scandal legate de vaccinare, acesta a negat în timpul emisiunii lui că s-ar fi folosit de pile sau relații pentru a se vaccina înaintea tuturor. Adevărul este că Dan Capatos face parte din etapa a doua de vaccinare, unde intră jurnaliștii, scrie playtech.ro.

Mai mult, acesta a încercat să își programeze familia la vaccinare. Din păcate pentru el, nu a fost la fel de ușor ca în cazul lui. Singurele locuri disponibile au fost la Urlați, destul de târziu.

„Am fost acuzat că m-am băgat în faţă la vaccin! Nu este aşa. M-am programat pe platformă, am şi probleme de sănătate, plus că jurnaliştii intră în etapa a doua. Am încercat să-i programez şi pe ai mei la vaccin. Nu am mai găsit decât la 7 seara, la Urlaţi”, a spus Dan Capatos, la Antena Stars.

Dan Capatos a fost la un pas de moarte din cauza bolii

Dan Capatos suferă de o boală cruntă! Dan Capatos, prezentatorul emisiunii Xtra Night Show, a mărturisit că a fost la un pas de moarte în urmă cu doi ani. Acesta a suferit atac ischemic tranzitoriu. Medicii au fost chemați de urgență să intervină pentru a îi salva viața.

”Când am văzut că am 23 cu 17 am intrat în panică, am crezut că mor. Lumea nu ştie că intru la bolnavi cronici! Am făcut atac ischemic acum doi ani, când nu-mi mai simţeam jumătate de cap. Şi asta din cauza hipertensiunii arteriale de care sufăr de mai multă vreme. Era chiar înainte de lansarea sezonului, în 2008. Atunci urma să se anunţe că eu plec de la matinal şi în locul meu vin Răzvan şi Dani. Vorbeam la telefon cu Mircea Badea şi mă pregăteam să mă îmbrac. Eram singur acasă şi în timp ce discutam, mi-am dat seama că îmi pierd vederea.

O lumină din monitor strălucea obsesiv. Atunci am închis cu Mircea şi am apucat să o sun pe Monica (n.r. soţia lui) să cheme Salvarea. Am tras un tricou pe mine şi o pereche de pantaloni scurţi şi am apucat să mă încalţ cu un singur papuc şi să ies din casă. Am zis că dacă o să cad în casă nu o să mă găsească nimeni.

Pe stradă, m-am gândit că o să i se facă cuiva milă de mine. Am ajuns la farmacia mică de jos, însă aici, au vrut să-mi dea apă cu zahăr şi am plecat. M-am ţinut de pereţii blocului, pentru că nu vedeam şi am ajuns la una mai mare, de unde în mod obişnuit îmi luam tratamentul pentru hipertensiune.

Farmacista şi-a dat seama imediat că îmi este rău. Mi-a luat tensiuea. Aveam 22, oricum era foarte mare. A chemat şi ea Salvarea. care m-a sud la spital. Am ajuns şi cu puls 100 din cauza spaimei. Am zis că mor. Atunci chiar mi-am închipuit că dacă e să mă duc, aşa o să păţesc”, a povestit Dan Capatos.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: