Redactia.ro
Home » Monden » Dan Capatos, declarație sinceră despre boala fiului său

Dan Capatos, declarație sinceră despre boala fiului său

GALERIE FOTO (5)

Pe Dan Capatos îl știe o țară întreagă grație carieriei îndelungate de pe micile ecrane, și nu numai. Despre familia acestuia, însă, prea puține detalii au fost făcute publice de-a lungul anilor. Știm, însă, că în ultima vreme jurnalistul a întâmpinat câteva neplăceri din cauza unei afecțiuni de care suferă fiul său.

Dan Capatos, declarație sinceră despre boala fiului său

Într-un interviu cu Mihai Morar, Dan Capatos a mărturisit că fiul lui de 8 ani, Andrei, a moștenit o boală de pe linia paternă. „A moştenit pe linie paternă, de la mine, o valoare a colesterolului mai mare. Asta este moştenire. Până la vârsta de 12 ani nu are rost să intervii cu medicamente, iar sportul ajută. De când face fotbal de trei ori pe săptămână, la modul profesionist, e legitimat la Dinamo, joacă în campionatul grupei lui, lucrurile sunt ok. Antrenamentele sunt dure, ale luni, miercuri şi vineri, iar meciuri sâmbătă şi duminică. E legitimat. Astăzi a făcut vizita medicală. Totul se face profesionist.‘, a declarat vedeta Antena 1.

Dan Capatos și fiul lui

Jurnalistul, căsnicie fericită de peste 20 de ani

Printre puținele lucruri știute despre acesta este și faptul că Dan este căsătorit de peste 20 de ani cu Monica. Acesta din urmă urma să se căsătorească cu altcineva în momentul în care s-a îndrăgostit de Dan Capatos.„Ne-am cunoscut şi mai departe a trebuit să vedem cum facem. Eram fiecare prinşi în altă relaţie şi a trebuit să renunţăm la relaţiile respective pentru a forma o familie. Singurul dezavantaj era că ea trebuia să se căsătorească în scurt timp. Avea nunta şi a trebuit să o anuleze. Mă gândesc că ne-or fi iertat oamenii ăia. Sau pe ea, că pe mine nu cred. Nu i-am promis niciodată că vom rămâne până la final. Nu-mi place să fac promisiuni de genul ăsta. Am zis încă de la început că se poate întâmpla orice, dar trebuie să o luăm cu paşi mici. În paşi mici am ajuns la 20 de ani’, a declarat, cu altă ocazie, Dan Capatos.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini