Redactia.ro
Home » Monden » Paula Chirilă, din nou la spital! Dan Capatos a făcut anunțul îngrijorător chiar în timpul emisiunii

Paula Chirilă, din nou la spital! Dan Capatos a făcut anunțul îngrijorător chiar în timpul emisiunii

Paula Chirilă, din nou la spital!

Paula Chirilă, din nou la spital! Paula Chirila a ajuns din nou la spital, după ce s-a simțit rău. Anunțul a fost dat chiar de Capatos, în emisiunea sa, unde este prezentă în fiecare seară și vedeta. Conform acestuia, de această dată, Paula Chirilă a avut o criză renală, dar vedeta se simte bine acum.

Paula Chirilă, din nou la spital! Dan Capatos a făcut anunțul îngrijorător, în direct

Paula Chirilă, din nou la spital! Paula Chirilă a început anul cu stânga, având în vedere că actrița s-a confruntat cu multe probleme de sănătate în ultimul timp. Prezentatoarea Tv a ajuns de două ori pe mâna medicilor în doar câteva săptămâni, fapt ce i-a îngrijorat pe susținătorii săi. Vineri seara, actrița trebuia să fie prezentă ca în fiecare seară în emisiunea lui Dan Capatos, dar aceasta a lipsit, motivat. Moderatorul de la Xtra Night Show a declarat că Paula a avut o criză renală, motiv pentru care a mers la spital. Din fericire, situația nu este atât de gravă, dar actrița a preferat să apeleze la ajutorul medicilor.

Colega de platou al lui Dan Capatos și-a îngrijorat susținătorii care au vrut să afle ce s-a întâmplat cu aceasta, după ce în urmă cu câteva săptămâni, Paula a fost preluată de ambulanță, chiar din platoul emisiunii, pentru că se simțea rău. În urma investigațiilor, medicii au diagnosticat-o pe vedetă cu dispepsie ulceroasă, boală cauzată de consumul unor medicamente anti-inflamatorii pe care aceasta le lua pentru hernia de disc acutizată. „Am stat pana pe la 4 dimineața. Am stat în perfuzii, sub observații. E un început de ulcer. Dispepsie ulceroasă se numește, trebuie să țin regim. Am luat tot felul de pastile pentru durerile cauzate de hernia de disc. Mi s-a spus să nu mai fac așa ceva”, a spus Paula Chirilă, la Xtra Night Show în urmă cu o luna.

Paula Chirilă are probleme de sănătate

Seara trecută, Dan Capatos a ținut să lămurească absența Paulei Chirilă din emisiune, menționând că aceasta nu s-a simțit bine, făcând o criză renală. „Paula a avut o criză renală infernală și a fost luată de urgență cu ambulanța. E la spitalul Militar. A eliminat o piatră chiar la noi în redacție”, a spus Dan Capatos la Xtra Night Show. La scurt timp, Paula i-a anunțat pe internauți printr-un InstaStory în care se vede că e întinsă pe patul de spital cu o branulă în mână. La scurt timp după ce a ajuns la Spitalul Militar, colegul său de breaslă, Capatos a anunțat că vedeta se simte mai bine. „Se îmbunăntățește situația, se simte puțin mai bine”, a continuat prezentatorul de la Antena Stars.

Paula a intrat în renovări în urmă cu câteva luni, și a început să mute singură mobila prin locuință, iar din cauza greutății la care și-a suspus corpul, vedeta s-a ales cu o afecțiune serioasă, care-i cauzează dureri serioase. „Îmi beam cafeaua dimineața și m-a tăiat ceva pe la șale. Am stat nemișcată două ore, în aceeași poziție, pentru că nu mă puteam mișca. Nu puteam să mă întind să iau telefonul. Am vorbit cu medici la telefon, mi-au spus ce am. S-au tasat niște chestii. A prins un pachet de nervi și atât a fost. A fost foarte urât. Nu puteam respira, nu puteam mânca, nu puteam dormi, nu puteam să mă mișc de pe o parte pe alta, a fost absolut sinistru”, a mai declarat Paula Chirilă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: