Redactia.ro
Home » Monden » Paula Chirilă, luată cu ambulanța direct din platoul emisiunii XNS. Ce s-a întâmplat cu actrița

Paula Chirilă, luată cu ambulanța direct din platoul emisiunii XNS. Ce s-a întâmplat cu actrița

Paula Chirilă, luată cu ambulanța direct din platoul emisiunii XNS.

Paula Chirilă, luată cu ambulanța direct din platoul emisiunii. Prezentatoarea Tv Paula Chirilă a fost luată cu ambulanța direct din platoul emisiunii Xtra Night Show. Vedeta a acuzat dureri abdominale încă de la începutul emisiei. Întrebată de Dan Capatos ce se întâmplă cu ea, Paula a declarat că are ceva probleme digestive, care s-au agravat, fiind nevoie de intervenția unui echipaj de ambulanță.

Paula Chirilă, luată cu ambulanța direct din platoul emisiunii. Ce s-a întâmplat cu actrița

Paula Chirilă, luată cu ambulanța direct din platoul emisiunii. Paula Chirilă a fost luată cu ambulanța de urgență direct din platoul emisiunii XNS, după ce a acuzat că se simte rău încă de la intrarea în emisie a reality show-ului difuzat pe Antena 1. Actrița a declarat că nu se simte bine, încă de la începutul emisiunii, după ce prezentatorul Dan Capatos a observat că aceasta are probleme. Ulterior, vedeta a precizat că se confruntă cu câteva probleme digestive care s-au acutizat, fiind nevoie de intervenția unui echipaj de ambulanță. După două ore de emisie, Paula Chirilă nu a mai suportat durerile, motiv pentru care a cerut să fie chemat un echipaj de ambulanță. La scurt timp, paramedicii au ajuns la fața locului și au preluat-o pe actriță, aceasta urmând să fie supusă unui control medical pentru a stabili care sunt cauzele stării sale de rău.

Dan Capatos a fost cel care a anunțat că Paula Chirilă a fost preluată cu ambulanță din platoul XNS, mulțumindu-i în direct acesteia pentru prezența ei, deși aceasta nu se simțea în largul ei. Conform acestuia, Paula ar fi avut probleme digestive încă din seara în care a fost în locul colegului său, Dan Capatos, când prezentatorul Tv a rugat-o să îl înlocuiască în emisiune, pentru că acesta își dorea să lipsească două zile. Actrița s-a descurcat de minune la cârma emisiunii, ba chiar a dezbătut subiecte incendiare în care i-a avut ca invitați telefonic atât pe Gabi Bădălău, cât și pe soția aceastuia, Claudia Pătrășcanu.

Paula Chirilă, probleme de sănătate

În vârstă de 44 de ani, Paula Chirilă a reușit să depășească orice obstacol din calea ei, iar acum vedeta parcă întinerește pe zi ce trece. Invitată la XNS, Paula a povestit că după mai bine de două luni de izolare, a simțit că are probleme de sănătate. „Îmi beam cafeaua dimineața și m-a tăiat ceva pe la șale. Am stat nemișcată două ore, în aceeași poziție, pentru că nu mă puteam mișca. Nu puteam să mă întind să iau telefonul”, a declarat Paula.

Cu toate astea, actrița a spus că are probleme de sănătate mai vechi, nefiind prima dată când acuza dureri de spate și imposibilitatea de a se deplasa. Paula a mai declarat că a vorbit cu medicii la telefon, aceștia punându-i și un diagnostic.”S-au tasat niște chestii. A prins un pachet de nervi și atât a fost. A fost foarte urât. Nu puteam respira, nu puteam mânca, nu puteam dormi, nu puteam să mă mișc de pe o parte pe alta, a fost absolut sinistru”, a mai dezvăluit Paula.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: