Redactia.ro
Home » Știri » Paula Chirilă, despre momentele grele din viață: ”Am făcut și foamea!”

Paula Chirilă, despre momentele grele din viață: ”Am făcut și foamea!”

Actrița Paula Chirilă a povestit despre momentele grele prin care a trecut. Ea a mărturisit că au fost zile când nu a avut ce să mânânce, atunci când era la început de carieră. De altfel, Paula Chirilă a precizat că părinții săi aveau o situație precară, iar tatăl ei avea probleme cu băutură și, totodată, era violent cu mama sa.

Paula Chirilă, despre momentele grele prin care a trecut

Paula Chirilă a avut momente grele la început de carieră. Actrița a dezvăluit fanilor cum nu a avut ce să mănânce și despre copilăria sa grea, transmite Spynews.

Paula Chirilă a precizat că atunci când era actriță debutantă stătea cu chirie și avea 600 de lei salariu. Pentru a-i ajunge banii de chirie, ea a mâncat timp de două săptămâni slănină cu usturoi care a rămas de la colega ei.

Am făcut și foamea când eram actriță debutantă. Aveam 600 de lei salariu, angajată la Oradea. Două săptămâni am mâncat slănină și niște usturoi, rămâsese o bucată de slănină în frigider, de la colega mea de garsonieră. (…) Câtă slănină să mănânci?!”, a povestit Paula Chirilă, la Antena Stars.

Paula Chirilă, despre drama din copilărie

Paula Chirilă nu-și permitea să ceară bani părinților, deoarece aceștia nu aveau și nici nu se înțelegeau. Tatăl ei, de altfel, avea probleme cu bătura și era violent cu mama sa. Paulei Chirilă îi era dificil să-l audă pe tatăl ei cum se certa cu mama sa, iar facultatea a fost pentru ea ca o evadare din locul care îi era casă.

„Nu aveau! Și mi-era rușine să o sun pe mama și să văd că nu are bani să-mi trimită. Știam că nu are. Tata era șomer (…), i-a plăcut cu băuturica și asta nu a adus foarte multă fericire în familie. (Copilăria) a fost și frumoasă, dar și cu cu zone mai…. El devenise destul de violent (…) Am dat la facultate, am terminat, am și lucrat noapte de noapte la spital. Ziua eram la facultate și după cursuri fugeam de gardă la spital. (…) Pentru mine era o evadare, ca să nu mă mai duc acasă, să nu-l mai aud. Nu puteai să tai în casa ai de cât de mult scandal era. Pentru mine a fost o evadare din viața mea. Eu am evadat dând la facultate”, a  mai mărturisit actrița.

Scandalurile dintre părinți o afectau foarte mult pe Paula Chirilă. Adormea adesea plângând și și-a promis ca atunci când va face 18 ani nu va mai plânge niciodată.

În copilărie am adormit de atâtea ori plângând și îmi juram că de la 18 ani nu o să mai plâng niciodată”, a mai dezvăluit Paula Chirilă.

Nici viața de adult nu i-a adus prea mari bucurii Paulei Chirilă. Ea a trecut printr-un divorț, în urmă cu câțiva ani, iar în prezent este singură. Din mariajul cu fostul soț, Marius Aciu, are o fiică pe nume Carla Sofia. Paula Chirilă are 45 de ani și s-a născut la Iași în 1975.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: