Redactia.ro
Home » Știri » Paula Chirila sarut pasional cu Ana Ularu? Ce spune vedeta despre o posibila “colaborare”

Paula Chirila sarut pasional cu Ana Ularu? Ce spune vedeta despre o posibila “colaborare”

Paula Chirila

Frumoasa Paula Chirila este destul de reticenta cand vine vorba de familie si viata private. Insa, invitata in cadrul unei emisiuni TV, actrita a facut o declaratie soc.

“Cu Ana Ularu m-aș săruta. Are o energie care mă duce cu gândul că este foarte focoasă. Este o actriță senzațională și are buze frumoase. Dacă aș filma o scenă cu ea, nu cred că s-ar lăsa ușor”, marturisea cu sinceritate Paula Chirila intr-o emisiune televizata.

Confesiunile par sa nu se opreasca aici. Actrita Paula Chirila, aflata intr-un moment unic de sinceritate, a spus ca nu ar refuza o intalnire cu actorull Andi Vasluianu. Insa, la capitolul “barbati cu care nu ar iesi”, ar fi Mihai Traistariu, pentru ca se imbraca prost, si Liviu Varciu pe care il caracterizeza drept un mare vrajitor de femei. ”Liviu Vârciu are vorba la el. La viața lui a amețit câteva amețite”.

Paula Chirila despre prima interventie estetica

Chiar daca se bucura de frumusete si de faptul ca Dumnezeu a binecuvantat-o cu trasaturi impecabile, actrita Paula Chirila a marturisit ca a avut parte de o operatie estetica la nivelul fetei. Aceasta a trecut pe la cabinetul medicului estetician pentru un lifting facial. “Este genială procedura. Îți face anestezie, nu te doare absolut nimic. Sunt doar niște fire de acid hialouronic. Se duce pe sub piele tot acidul ăla hialuronic și pielea arată un pic mai bine. Oricum am grijă de mine de când mă știu, am și o genă foarte bună”, a marturisit Paula Chirila, divortata de doi ani. Actrita se bucura acum de o piele intinsa si sfatuieste femeile sa faca ceea ce simt, iar daca este cazul unei interventii estetice, sa nu stea pe ganduri.

Frumoasa Paula Chirila este destul de reticenta cand vine vorba de familie si viata private. Insa, invitata in cadrul unei emisiuni TV, actrita a facut o declaratie soc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: