Redactia.ro
Home » Monden » Ce salariu încasează Dan Capatos pentru emisiunea sa! Prezentatorul a recunoscut tot

Ce salariu încasează Dan Capatos pentru emisiunea sa! Prezentatorul a recunoscut tot

Ce salariu încasează Dan Capatos pentru emisiunea sa! Prezentatorul a recunoscut tot

Dan Capatos se află în topul celor mai bine plătiți prezentatori din România, iar acum s-a aflat care este suma colosală care îi intră luna în buzunar acestuia. 

Ce salariu încasează Dan Capatos pentru emisiunea sa! Prezentatorul a recunoscut tot

Dan Capatos este unul dintre cele mai vechi și carismatici prezentatori din România. Are propria emisiune de peste 10 ani, iar asta totul datorită muncii și dedicării de care a dat dovadă. Evident că această muncă depusă este recompensată cu mulți bani, iar acum, s-a aflat ce salariu încasează Dan Capatos de la propria emisune.

Prezentatorul de la ”Xtra Night Show” primește o sumă frumișică pentru fiecare ediție a emisiunii difuzată de Antena 1. Se pare că acesta primea 800 de euro în fiecare seara de emisune.

“Dan primea 800 de euro pentru fiecare emisiune Xtra Night Show, difuzată la Antena 1. Suma nu este deloc mică, dacă ne gândim că avea emisiunea de luni până joi. La un calcul simplu, îi intrau în buzunar 3200 de euro, dar pentru el nu reprezintă sursa principală de venit”, au declarat surse pentru Fanatik.

Acum, emisunea lui Dan Capatos a fost mutată pe Antena Stars. De la începutul acestui an, sho-ul prezentatorului poate fi urmărit de luni până vineri începând cu 22:30.

“Xtra Night Show îşi va respecta statutul de cel mai longeviv Late Night Show din istoria televiziunii din România, de-acum şi din punct de vedere al duratei şi al orei de intrare.Îi aşteptăm pe prietenii noştri dragi, aflati de partea cealaltă a ecranului să ni se alăture, de luni până vineri, de la 22:30 la 00:30, pe Antena Stars. Să ne dea Dumnezeu sănătate şi un an liniştit tuturor”, spunea Dan Capatos.

Salariu este singura susă de venit a lui Dan Capatos

Deși s-au speculat vorbe cum că Dan Capatos mai are și alte surse de venit pe lângă salariul uriaș pe c are îl ia de la emisiunea, se pare că acesta a infirmat aceste informații. Prezentatorul a negat că ar avea și alte surse de venit în afara salariului pe care îl încasează în calitate de prezentator, mai mult, acesta susține că că este singurul lucru pe care știe să îl facă.

”Eu neștiind să fac altceva, trăiesc din salariul pe care îl am din meseria asta. Așadar, eu trebuie să fac ceva cât de cât performant. Asta vine cumva să îi deranjeze pe cei care spun că fac orice pentru rating. Nu cred că m-am dus în zona de făcut orice pentru rating.

Puteam să fac tâmpenii mult mai mari pentru rating. Sunt foarte multe situații pe care trebuie să le depășești, însă după mii de emisiuni în direct, poate zeci de mii de ore în direct…cred că pot spune că am întâlnit o mulțime de situații surprinzătoare pentru noi, pentru echipă, pentru invitați”, a spus el în cadrul podacstului găzduit de Damian Drăghici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: