Redactia.ro
Home » Monden » Dan Capatos a fost înlocuit la Xtra Night Show! De ce lipsește prezentatorul

Dan Capatos a fost înlocuit la Xtra Night Show! De ce lipsește prezentatorul

GALERIE FOTO (2) Dan Capatos a fost înlocuit la Xtra Night Show! De ce lipsește prezentatorul

Dan Capatos a fost înlocuit la „Xtra Night Show”. Fanii emisiunii au avut parte de o surpriză atunci când în locul lui a apărut o altă persoană! Iată cine este cea care i-a furat locul!

Dan Capatos a fost înlocuit la Xtra Night Show! De ce lipsește prezentatorul

Ediția trecută a emisiunii ”Xtra Night Show” de la Antena Stars a venit cu o surpriză de proporții pentru telespectatori. Aceștia au văzut o nou persoană care să prezinte emisiunea, în locul celebrului Dan Capatos. Cea care i-a furat locul este nimeni altă decât Paula Chirilă.

”M-am cocoțat aici, pentru că am văzut că este locul gol, m-am primenit frumos ca să  fiu o drăguță”, a glumit Paula Chirilă. Spiritul de glumă a continuat în platoul emisiunii: ”Inculpatul este pe cai mari în seara asta, cred că se distrează, o dată pentru că a scăpat de două zile de lucru, a doua oară știind unde este – la Untold”, a mai spus Paula Chirilă de la pupiptrul de prezentator.

Dan Capatos a fost înlocuit la Xtra Night Show! De ce lipsește prezentatorul

De asemenea, și colegul său Cătălin Bordea a comentat pe baza motivului pentru care prezentatorul lipsește de la emisiune. ”Omul care s-a lăudat că nu a lipsit niciodată de la emisiune, decât atunci când a avut probleme cu stomacul, uite-l acum!”, a adăugat comediantul.

Ce salariu încasează Dan Capatos pentru emisiunea sa

Dan Capatos este unul dintre cele mai vechi și carismatici prezentatori din România. Are propria emisiune de peste 10 ani, iar asta totul datorită muncii și dedicării de care a dat dovadă. Evident că această muncă depusă este recompensată cu mulți bani, iar acum, s-a aflat ce salariu încasează Dan Capatos de la propria emisune.

Prezentatorul de la ”Xtra Night Show” primește o sumă frumișică pentru fiecare ediție a emisiunii difuzată de Antena 1. Se pare că acesta primea 800 de euro în fiecare seara de emisune.

“Dan primea 800 de euro pentru fiecare emisiune Xtra Night Show, difuzată la Antena 1. Suma nu este deloc mică, dacă ne gândim că avea emisiunea de luni până joi. La un calcul simplu, îi intrau în buzunar 3200 de euro, dar pentru el nu reprezintă sursa principală de venit”, au declarat surse pentru Fanatik.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: