Redactia.ro
Home » Monden » Dan Capatos, la un pas de moarte în urma unui atac cerebral: “Am paralizat pe partea stângă”

Dan Capatos, la un pas de moarte în urma unui atac cerebral: “Am paralizat pe partea stângă”

 Dan Capatos și-a deschis sufletul! Prezentatorul a povestit ce îl oprește să meargă la America Express: „Lumea nu știe că intru la bolnavi cronici”

Pe Dan Capatos îl știm mai mereu cu zâmbetul pe buze, însă puțini știu că vedeta Antena Stars fost la un pas de moarte!

Dan Capatos a avut parte de o grea încercare! Prezentatorul Xtra Night Show de la Antena Stars a fost la un pas de moarte, când a suferit un atac cerebral ischemic. Brusc, a simțit cum îi paralizează partea stângă.

Dan Capatos a făcut o dezvăluire cutremurătoare în cadrul unui interviu pentru Antena Stars, când a vorbit deschis pentru prima oară  despre atacul cerebral pe care l-a suferit în urmă cu ceva timp.

Dan Capatos, la un pas de moarte

Dan Capatos a trăit clipe de coșmar, în urmă cu aproximativ doi ani.  Vedeta TV a povestit cum a trecut printr-un atac cerebral ischemic.

Se afla în avion când a simțit că ceva nu este în regulă cu el. Zbura cu familia către Ancona, o destinație de vacanță din Italia.

Însă ceea ce urma, avea să marcheze aceea vacanță. Prezentatorul a mărturisit că imaginea a început să-i fie tulbure și să se resimtă din pricina unui puseu de tensiune.

„Am avut un moment în care am făcut acel atac cerebral ischemic. Un sfert de oră am fost paralizat pe partea stângă. Se întâmpla după ce aterizasem, culmea, într-o minivacanță în Italia. Eram prin Ancona, într-o zonă unde… adică cine spune de spitale românești, nu le-a văzut pe alea de prin zonele astea mai puțin populate. Ne duceam la niște fini. Ea fiind foarte frumoasă de altfel. De acolo plecam cu mașina vreo două ore. Avusesem puseu de tensiune, l-am simțit din avion, începea să-mi clipocească așa imaginea”, a dezvăluit Dan Capatos pentru Antena Stars.

Dan Capatos: “Am paralizat pe partea stângă”

Imediat ce a aterizat, Dan Capatos a mers la un post de Cruce Roșie unde a primit o pastilă pe care a trebuit să o bage sub limbă, acesta reprezentând tratamentul de urgență.

Însă chiar când a crezut că se simte mai bine și a plecat către destinație cu mașina, căci mai erau două ore de parcurs până la vila la care trebuia să se cazeze cu familia, a urmat un moment de panică maxima.

Dan Capatos povestește că brusc nu a mai simțit că ține telefonul în mână și când a vrut să vorbească, toată partea stângă i-a paralizat.

Când am aterizat în aeroportul extrem de mic aveam un post de ăsta de Cruce Roșie. Mi-a dat o pastilă să o bag sub limbă, pe care oricum o luasem și eu. Ăsta e tratamentul de urgență până vine personalul de specialitate să-ți acorde un tratament mai de Doamne Ajută. Îmi trecuse, era ok, și când am plecat cu mașina să facem drumul acela de două ore. Stăteam așa, mă uitam pe geam, destul de turtit după treaba aia din avion și zic „băi, unde mi-o fi telefonul?”, când mă uit, telefonul era în mână și mi-am dat seama că nu mai simțeam telefonul. Când am început să vorbesc mi-am dat seama că nu-mi mai simțeam toată partea stângă și atunci am intrat în panică. Atunci am intrat în panică”, a continuat el.

Dan Capatos, ajuns de urgență la spital

Dan Capatos a ajuns de urgență la un spital. Însă “primul ajutor” I l-a dat prin telefon regretatul doctor Ovidiu Băjenaru, care i-a spus ce este de făcut într-o primă fază.

„Am ajuns la un spital de urgență acolo, aveam un bon de ordine 400… Când am văzut așa, deja îmi revenisem și am zis „hai să mergem”. L-am sunat pe profesorul Băjenaru, un om extraordinar, mi-a spus ce să fac în prima fază, apoi am venit să fac toate investigațiile la el. Știa boala mea, a reieșit și din CT că am avut acest atac cerebral ischemic tranzitoriu, adică a fost de scurtă durată, dar cumva în limbaj neurologic ăsta era anticamera atacului cerebral definitiv și primele 24 de ore erau destul de delicate. Am schimbat tratamentul și deocamdată sunt ok. Ăla a fost un moment chiar rău, pentru că trebuia să parăm cumva în fața lui Andrei, să nu se prindă că e groasă treaba. Se întâmpla acum vreo doi ani și ceva”, a mai explicat Dan Capatos, la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: