Redactia.ro
Home » Monden » Nicoleta Luciu vrea să se întoarcă la TV. Anunțul făcut de actriță: „Nu-i timpul pierdut”

Nicoleta Luciu vrea să se întoarcă la TV. Anunțul făcut de actriță: „Nu-i timpul pierdut”

Nicoleta Luciu are planuri mari și vrea să facă schimbări în viața ei. Vedeta își dorește să se întoarcă pe micul ecran și spune că nu-i timpul pierdut pentru a face acest lucru.

Nicoleta Luciu vrea să se întoarcă la TV

Actrița vrea să se întoarcă pe micile ecrane, după o lungă pauză. Nicoleta Luciu s-a retras din lumina reflectoarelor, în liniște, pentru a se ocupa de copiii ei. Vedeta vrea să revină la TV, anunțul fiind surprinzător pentru toată lumea. Fosta asistentă de televiziune susține că așteaptă oferte din partea posturilor TV, pentru că îi este dor să apară pe sticlă. De altfel, aceasta a dezvăluit că a primit oferte de-a lungul timpului din partea unor proiecte TV, însă nu le-a acceptat, pentru că asta ar fi însemnat să fie plecată mult timp de acasă, lucru care nu este posibil.

Anunțul făcut de actriță

Sincer, vreau la tv, dar aștept propuneri. Trebuia să merg la anumite reality-show-uri, dar am renunțat. E o perioadă prea lungă fără copii. Nu ai cum să lipsești atâta timp de acasă. Am refuzat tot ce mi s-a propus de acest gen.

Aștept oferte, nu-i timpul pierdut. Naveta aș face-o. Oricum vin în București o dată sau la două săptămâni la injecții cu aminoacizi. Iar o dată pe an îmi pun botox. Trebuie să te întreții. Dar nu fac abuz. Miercurea Ciuc e orașul ideal în care să-ți crești copiii. Au o copilărie aici frumoasă, cum am avut-o și noi. Este extraordinar aici. Sunt două patinoare. Poți face hochei, patinaj viteză, patinaj artistic. Iar la câteva minute sunt pârtii de schii, unde învață copiii.

Dar de aici până la Brașov facem o oră. În apropiere e un sat cu o mie de locuitori, Cârța, cu un patinoar superb. La București stăteam patru ore pe drum, cu copiii în mașină. Aici le-am redat copilăria. Stăm doar cinci minute în trafic, oriunde te duci. De asemenea, poți face echitație, mergem la călărie. Sunt academii de fotbal, care se ocupă de copii”, a declarat Nicoleta Luciu, potrivit Impact.ro.