Redactia.ro
Home » Monden » Nicoleta Nucă a spus marele DA! Cântăreața s-a logodit, cine este alesul ei: ”Te iubesc!”

Nicoleta Nucă a spus marele DA! Cântăreața s-a logodit, cine este alesul ei: ”Te iubesc!”

GALERIE FOTO (3)

Nicoleta Nucă a spus marele da! Frumoasa cântăreață trăiește acum momente unice în viața de cuplu, după ce a decis să facă pasul cel mare cu iubitul său, cu care s-a logodit! Anunțul l-a făcut chiar îndrăgita artistă, care a postat pe rețelele de socializare imagini cu inelul superb primit de la jumătatea sa.

Aflată într-o escapadă romantică în Istanbul, alături de iubitul ei, Nicoleta Nucă a spus marele da, după o surpriză uriașă pregătită de iubitul ei.

Nicoleta Nucă s-a logodit!

Iubitul Nicoletei Nucă și-a surprins jumătatea, cu o cerere cum doar în filme mai vedem! Totul s-a întâmplat la apus, așa că amintirea acestui moment clar le va rămâne frumos întipărită în cufărul cu amintiri ale celor doi îndrăgostiți!

Alex Ursache, bărbatul cu care Nicoleta Nucă este împreună de mai bine de trei ani, și-a luat inima în dinți și a decis să facă pasul cel mare alături de artistă.
Iubitul Nicoletei Nucă a pregătit totul de acasă, căci, exact când iubita lui se aștepta mai puțin, tânărul a scos din buzunar inelul care are să le lege destinele! Așa cum era de așteptat, Nicoleta Nucă a spus marele DA!

Și cum surpriza a fost uriașă pentru artistă, Nicoleta nu a păstrat vestea doar pentru ea, ci a împărtățit-o cu toți fanii ei! Vizibil emoționată de marele moment, artista a postat imagini cu inelul ce-l poartă acum pe deget, iar fanii au reacționat imediat!

Nicoleta a recunoscut că a spus cel mai sincer ”DA” din viața ei, visând de acum încolo la o viață în doi, alături de jumătatea sa.
”Am spus DA! Te iubesc, Alex Ursache!”, a fost mesajul ce a însoțit fotografiile de colecție în care Nicoleta Nucă radiază de fericire și etalează cu mândrie inelul abia primit de la bărbatul cu care se vede până la adânci bătrâneți.

Toată lumea a felicitate-o pe frumoasa cântăreață, la o așa mare veste! Au venit urări de bine chiar și din partea colegilor de breaslă!
Antonia, cea care a fost și ea de curând cerută în căsătorie de Alex Velea, a fost printre primele care i-au urat felicitări, așa cum a făcut și artista Giulia: ”Wooow, felicitări”, ” Felicitări, vă pupăm!”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: