Redactia.ro
Home » CLICK » Niculina Stoican, despre accidentul de circulatie din 2007

Niculina Stoican, despre accidentul de circulatie din 2007

Niculina Stoican a fost implicată într-un accident rutier in anul 2007. Din fericire, nimeni nu a patit nimic, insa cantareata nu si-a revenit din soc, nici dupa 13 ani de la nefericita intamplare.

Cantareata de muzica populara, Niculina Stoican, in varsta de 49 de ani, a fost invitata de curand la o emisiune televizata la postul TV Antena Stars. Atunci, pentru prima oara, in public, a rememorat evenimentele din acea si fatidica. Artista a recunoscut ca ii place viteza si ca a avut permisul suspendat din acest motiv in mai multe randuri. Atfel ca, tot din cauza vitezei, a provocat si un accident, pe Drumul National 7, pe raza județului Argeș.

Din fericire, nici artista de muzică populară și nici celelalte persoane implicate în incidentul grav nu s-au ales cu răni grave… sperietura nu o vor uita însă niciodată. De curând, cântăreața a povestit momentele delicate prin care a trecut în acea zi fatidică.

Niculina Stoican, care se afla la volanul unui BMW X 5, nu s-ar fi orientat corect în trafic și s-a apropiat prea mult de mașina din fața sa, o Dacia papuc. Drept urmare, la o frână, jeep-ul lui Stoican a lovit Dacia.

Politistii argeseni au stabilit ca intreaga vina apartine cantaretei de muzica populara, care nu ar fi respectat distanta regulamentara. Drept urmare, Niculina Stoican s-a ales cu o amenda consistenta si, pe deasupra, a ramas, pentru o vreme, si fara masina.

Solista a declarat ca, la ora accidentului, se grabea sa ajunga la Bucuresti, unde era invitata sa participe la emisiunea lui Dan Negru, „Vreau sa fiu vedeta”.

„Am trăit un șoc atunci. Conduceam cu viteză și în fața mea a sărit mașină. Nu puteam să evit pentru că din partea cealaltă venea un tir. Am închis ochii și am pus o frână de s-a lăsat botul mașinii. L-am lovit pe acel bărbat din plin și am dat cu el printre niște pomi. A fost o minune că a ieșit viu din acest accident”, a povestit Niculina Stoican la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini