Redactia.ro
Home » Știri » Nicușor Dan a intrat într-un parc din Bucureşti prin gaura unui gard. Întrebat de ce face asta, a dat un răspuns uluitor (VIDEO)

Nicușor Dan a intrat într-un parc din Bucureşti prin gaura unui gard. Întrebat de ce face asta, a dat un răspuns uluitor (VIDEO)

Primarul general al Bucureștiul a intrat, duminică, prin gaura unui gard, într-un parc. Întrebat de ce face asta, a dat un răspuns uluitor.

După ce un copac putred s-a prăbuşit peste un loc de joacă, în parcul Bordei din Bucureşti, primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a venit să vorbească cu jurnaliștii în cadrul unei conferințe cu presa, în parcul Plumbuita din București.

A zis că a slăbit 73kg

Nicuşor Dan a intrat în parc, prin gaura gardului, zâmbind, ca și cum ar fi ceva firesc. Întrebat de ce face acest lucru și de ce gardul unui parc e rupt, primarul a răspuns că s-a cântărit azi dimineață și avea 73 de kilograme, deci își permite să facă și câte o acrobație.

 

Vântul puternic a doborât un copac uriaș peste un loc de joacă din Bucureşti. S-a întâmplat în Parcul Bordei. Doar norocul a făcut ca niciun copil să nu fie la joacă atunci când s-a prăbuşit copacul uriaş.

Dan, despre pavilioanele din Herăstrău

Nicuşor Dan a anunţat că cele patru pavilioane Expoflora cu flori exotice din Parcul Regele Mihai I (Herăstrău) se vor redeschide pentru public în luna mai.

„Cele patru pavilioane Expoflora cu flori exotice din Parcul Regele Mihai I se vor redeschide pentru public în luna mai. Bucureştenii şi turiştii vor putea admira plante de colecţie din zone cu o floră diferită de cea din ţara noastră, precum Marea Mediterană, Indochina, Caraibe sau Oceania”, a scris Nicuşor Dan, duminică pe Facebook.

El a mai spus că persoanele pasionate de floricultură, colecţionarii de exemplare spectaculoase, cei care doresc să prezinte în cadrul expoziţiei o plantă mai deosebită din propria cultură, se pot înscrie la proiectul „Steward 2024”, organizat de Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti.

Cei care doresc să se înscrie la selecţia de exponate, o pot face prin intermediul paginii de Facebook a ALPAB”, a completat Dan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: