Redactia.ro
Home » Știri » Nicuşor Dan i-a lăsat pe angajații primăriei fără apă caldă: „Am transmis instrucţiuni de bun simţ”

Nicuşor Dan i-a lăsat pe angajații primăriei fără apă caldă: „Am transmis instrucţiuni de bun simţ”

Primarul general al Capitalei susţine că în acest moment centrala care furniza apă caldă în Primăria Municipiului București este oprită pentru angajați, deoarece dorește să facă economie. Iată detaliile! 

Nicuşor Dan i-a lăsat pe angajații primăriei fără apă caldă

Nicușor Dan a anunțat în această dimineață că a oprit apa caldă din primărie, pentru a face economie de consum și asta nu este tot! Primarul Capitalei le cere angajaţilor primăriei să oprească calculatoarele atunci când nu le folosesc. 

„În ceea ce priveşte Primăria Municipiului Bucureşti, ne-am uitat la iluminat după orele de program.

În acest moment avem oprită centrala care furniza apă caldă pentru angajaţi şi am transmis instrucţiuni din acestea de bun simţ, oprirea calculatorului după ora de program şi tot ce înseamnă energie electrică”, a declarat primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

Ce le promite Nicușor Dan bucureștenilor 

Nicușor Dan susține că în următorii doi ani și două uni în care se va afla tot la cârma Capitalei își dorește să rezolve cât mai multe din problemele mari pe care bucureştenii le au: 

„Mai sunt doi ani şi două luni şi vreau să petrec fiecare dintre aceste zile pentru a rezolva problemele mari pe care oraşul acesta le are. Şi, da, îmi doresc, desigur, să mai am un mandat, mai ales pentru faptul că în administraţia publică proiectele durează. Adică începi un proiect azi şi îl termini peste trei ani, pentru că trebuie să faci achiziţie, prefezabilitate, achiziţie, fezabilitate, achiziţie, proiectare şi execuţie. Dacă se întâmplă să ai şi o gaură de trei miliarde la început de mandat, termenele acestea se decalează. Da, îmi doresc, dar cel mai important lucru este să rezolvăm în doi ani şi două luni cât mai multe din problemele mari pe care bucureştenii le au”, a arătat el, în cadrul unei conferinţe de presă, potrivit Agerpres. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: