Redactia.ro
Home » Știri » Nicușor Dan, viral pe Internet. Cum a fost surprins la mare primarul general al Capitalei

Nicușor Dan, viral pe Internet. Cum a fost surprins la mare primarul general al Capitalei

GALERIE FOTO (5)

Nicușor Dan, viral pe Internet. Edilul bucureștenilor şi-a delegat o parte din atribuţiile de serviciu pentru trei săptămâni către două colege şi a plecat în concediu! Cum a fost surprins la mare primarul general al Capitalei.

Fotografiile în care apare primarul Capitalei, Nicușor Dan, fac deliciul internauților!

Nicușor Dan, viral pe Internet. Cum a fost surprins la mare

Nicușor Dan a devenit viral pe Internet, după ce pe rețelele de socializare au apărut mai multe fotografii cu primarul Capitalei îmbrăcat lejer, cu pantaloni scurţi, la terasă şi pe plajă.

Unele fotografii ar fi fost făcute în stațiunea Olimp, acolo unde edilul ar fi petrecut câteva zile de relaxare. Potrivit altor surse, se pare că ulterior primarul Nicuşor Dan ar fi plecat în Bulgaria.
Pozele în care apare Nicușor Dan la mare au stârnit atât haz, cât și indignare din partea internauților, mai ales acelor dintre ei care locuiesc în București, având în vedere problemele actuale cu care se confruntă capitala.

Nicușor Dan, în concediu la mare

Pe data de 30 iulie 2021, Nicuşor Dan şi-a delegat atribuţiile către administratorul public Diana Pungă, pentru perioada 2 – 20 august, „în domeniile: resurse umane, investiţii, achiziţii, cultură, ordine publică, eproiecte cu finanţare externă, precum şi coordonarea activităţii de resurse umane a Administraţiei Străzilor Bucureşti”, potrivit unor informații obținute de jurnaliștii de la News.ro.

Tot la data de 30 iulie, primarul general şi-a delegat atribuţiile către Emanuela Jugureanu, director general la Direcţia Generală Economică.

Conform unui document ce a fost consultat de News.ro, atribuţiile edilului general sunt delegate pentru intervalul 2 – 20 august către Emanuela Jugureanu, aceste atribuţii delegate nefiind limitate în exercitarea lor.

„Direcţia Administraţie Publică va comunica prezenta dispoziţie doamnei Jugureanu Emanuela, precum şi direcţiilor din cadrul aparatului de specialitate al primarului general”, mai transmite sursa din cadrul instituției.

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a ales să îşi delege unele competenţe pentru situaţiile în care va avea posibilitatea, în anumite momente, să îşi viziteze familia, pentru scurtă durată.
Cu toate acestea, şi în astfel de situaţii, edilul general va lucra de la distanţă, așa cum menționează sursa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: