Redactia.ro
Home » Monden » Nikita, de urgență la spital după ce în urmă cu câțiva ani a suferit un infarct. „Sunt pe moarte”

Nikita, de urgență la spital după ce în urmă cu câțiva ani a suferit un infarct. „Sunt pe moarte”

GALERIE FOTO (5) Nikita, de urgență la spital (1)

Nikita, de urgență la spital. Cu siguranță toată lumea și-o aduce aminte pe „fata rea de cartier”, care era pe primele pagini din presă în urmă cu câțiva ani. Acum, după ce a ales să plece din România, Nikita se confruntă cu probleme de sănătate.

Nikita, de urgență la spital .”Sunt pe moarte”

Nikita, de urgență la spital după ce în urmă cu câțiva ani a suferit un infarct. Nikita este cunoscută în România pentru scandalurile pe care le provoacă deliberat în emisiunile la care era plătită să participe. În urmă cu câțiva ani, Nikita, pe numele său Mihaela Nicoleta Ispas a decis să plece în altă țară, pentru a-și face o nouă viață. Aceasta și-a luat viața în mâini și a plecat în Spania. Recent, apropiații acesteia au primit vestea că Nikita a ajuns de urgență la spital. Conform apropiaților, se pare că situația nu este gravă, dar ulterior, blondina a ținut să precizeze că „este pe moarte”. Una dintre fiicele sale a declarat că Nikita are probleme cu inima, fiind internată în spital. Din primele informații, în urmă cu câteva  ore, Nikita se afla tot în spital, alături de ea fiind  Cristina vedetei.  Nu este prima oară când aceasta se confruntă cu probleme de sănătate.

 

În urmă cu doi ani, Nikita a ajuns la spital, după ce a stat trei ore inconștientă. Vedeta a povestit că la fața locului au ajuns ambulanța și poliția. Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, Mihaela Ispas a spus că a suferit un infarct, dar dacă partenerul și prietenii săi nu erau prin apropiere, lucrurile ar fi fost mult mai grave. „Dacă nu ajungeau Salvarea şi Poliţia acasă la mine, astăzi nu mai existam. Vă spun sincer. Mulţumesc Bunului Dumnezeu că e acolo unde ai nevoie. Mulţumesc iubitului meu, cât şi colegilor care au avut grijă de copii, în timp eu nu mai ştiam de mine trei ore”, a scris Nikita pe Facebook.

Nikita s-a retras din lumina reflectoarelor!

În urmă cu câțiva ani, Nikita apărea pe primele pagini în presă, fiind implicată în numeroase scandaluri mediatice. Acesta nu avea teamă de nimeni și se lua la ceartă cu oricine, ba chiar îi amenința pe oameni cu bătaia. Punctul culminant al carierei sale a fost atins în momentul în care a apărut în emisiunea „Poveștiri de noapte”, unde a apărut îmbrăcată sexu în timp ce făcea baie în cadă. Pe lângă asta, Nikita a fost prietenă cu Naomi, Florin Moldovan, în apărarea căruia a sărit când acesta a apărut tuns în platoului emisiunii OTV. Au trecut mai bine de 10 de ani la când Nikita nu mai apare la televiziunile din România.

Și-a refăcut viața în Spania, unde este căsătorită și are doi copii absolut minunați. Mihaela Ispas a plecat din țară pentru a-și lua viața de la zeri, mai ales că în țară imaginea sa a fost periclitată din cauza aparițiilor sale televizate. Nikita locuiește în orașul Malaga, la sudul Spaniei, iar pe rețelele de socializare nu prea este activă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: