Redactia.ro
Home » Monden » Nimeni nu s-ar fi așteptat la împăcarea aceasta! Nicoleta Luciu și-a iertat tatăl și l-a invitat la Miercurea Ciuc

Nimeni nu s-ar fi așteptat la împăcarea aceasta! Nicoleta Luciu și-a iertat tatăl și l-a invitat la Miercurea Ciuc

Nicoleta Luciu

Sărbătorile se apropie cu pași repezi, iar fiecare dintre noi încearcă să fie mai bun și să aibă mai multă înțelegere față de semeni. Iată că acest lucru se aplică și în cazul Nicoletei Luciu, care a găsit puterea de a îngropa securea războiului cu tatăl ei.

Nicoleta Luciu și-a iertat tatăl

Nicoleta Luciu a vorbit în repetate rânduri despre faptul că tatăl ei a avut, încă din tinerețe, mari probleme cu consumul de alcool. Din această cauză, relațiile de familie nu au fost cele mai bune. Deși nu are multe amintiri plăcute din perioada copilăriei atunci când se gândește la tatăl ei, Nicoleta nu a încetat niciodată să-și ajute părintele din punct de vedere financiar.

„Tatăl meu bea de 30 de ani, dar am încercat să uit. De la 15 ani, am încercat să îmi umplu timpul. Am plecat să muncesc, să învăţ. Când e treaz, el e un om de nota 10. Îi plătim întreţinerea, îi luăm medicamente, îi mai ducem şi pachete, dar nu-i dăm bani.”, povestea Nicoleta Luciu, în urmă cu ceva vreme.

Iată că, în prag se sărbători, Nicoleta a decis să-i facă o surpriză cu totul neașteptată părintelui său. L-a invitat pe acesta la Miercurea-Ciuc pentru a petrece Crăciunul împreună și a-și vedea nepoțeii. Ion a fost încântat peste măsură de invitația primită și abia așteaptă să-și strângă nepoții în brațe.

Nicoleta Luciu locuiește în Miercurea Ciuc de ani întregi

„Sunt bine, sănătos și bucuros, în același timp. De Sărbători, o să mă duc la Nicoleta la Miercurea – Ciuc, să fim cu toții acolo. Nepoțeilor le-am pregătit deja jucăriile de la Moș Crăciun. O să fie frumos.”, a declarat Ion Luciu, conform Click!. 

Nicoleta Luciu nu mai locuiește în București de multă vreme. În anul 2012 s-a căsătorit cu Zsolt Csergo, un milionar din Miercurea Ciuc, alături de care are patru copii. Deși relația lor nu a fost întotdeauna numai lapte și miere, iar Zsolt nu i-a fost mereu, Nicoleta a decis să-i acorde o nouă șansă bărbatului iubit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: