Redactia.ro
Home » Știri » Nimic nu prevestea tragedia! Ce au făcut cu o zi înainte de tragedie soții Nicu și Alexandra Pepene

Nimic nu prevestea tragedia! Ce au făcut cu o zi înainte de tragedie soții Nicu și Alexandra Pepene

GALERIE FOTO (2) Nimic nu prevestea tragedia! Ce au făcut cu o zi înainte de tragedie soții Nicu și Alexandra Pepene? Martorul povestește tot
 Nimic nu prevestea tragedia! Iată ce au făcut cu o zi înainte de tragedie soții Nicu și Alexandra Pepene? Martorul povestește tot!

Nicu și Alexandra Pepene au fost găsiți morți în casă

Nicu Pepene și soția lui, Alexandra au fost omorâți în propria casă. Cei doi se căsătoriseră în 2022, în luna august și trăiau o frumoasă poveste de iubire. Din păcate viața lor a fost persecutată cu brutalitate. Cuplul a fost găsit cu capetele zdrobite, iar în urma tragicului eveniment a fost deschis un dosar penal de moarte suspectă

Nicu Pepene în vârstă de 38 de ani era angajat SMURD în Moeciu, iar soția lui, Alexandra, în vârstă de 32 de ani era asistentă medicală la Spitalul de Pediatrie din Brașov. Cei doi au fost găsiți morți în casă, la Bran, în satul Șimon de către cumnata băbatului care susține că ușa de la intrare era spartă cu un topor. Totodată, femeia nu înțelege cine le-ar fi făcut rău, deoarece erau niște „copii deosebiți”.

Sursa foto: Captură ecran Antena3 CNN

Cine a comis crima dublă de la Bran

Suspect de atrocitatea comisă este o rudă a celor doi. Autoritățile au aflat de la părinții pomierului că atacatorul ar fi vecinul lor, văr cu Nicu Pepene. Aceștia ar fi avut câteva divergențe din cauza unui gard, potrivit Antena3 CNN.

„Dușmani nu aveau, doar un singur nepot, ceva scandal legat de streașina casei”, spune mama pompierului ucis.

„Când am văzut carnagiul, am înlemnit amândoi. În dormitor, băiatul la ușă și nora în spate, întinși amândoi pe burtă…“, a declarat tatăl acestuia.

Altercația dintre rude a fost confirmată și de frate lui Nicu Pepene:

„Există o neînțelegere cu un văr, un vecin. Pentru chestia asta cu gardul…”, a declarat acesta.

Reprezentanții Parchetului și Poliției Stațiunii Bran se află și acum la locuința celor doi soți. Ancheta continuă cu speranța că se va captura criminalul.

Ce au făcut cu o zi înainte de tragedie soții Nicu și Alexandra Pepene?

Mama bărbatului ucis cu brutalitate, Nicu Pepene, este devastată de durere și își amintește cu lacrimi în ochi că în urmă cu doar o zi a fost la ei acasă și le-a făcut clătite.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: