Redactia.ro
Home » Știri » Dublă crimă în Bran. Un angajat SMURD și soția lui au fost găsiți morți în casă. Cine a comis atrocitatea VIDEO

Dublă crimă în Bran. Un angajat SMURD și soția lui au fost găsiți morți în casă. Cine a comis atrocitatea VIDEO

Dublă crimă în Bran. Un angajat SMURD și soția lui au fost găsiți morți în casă. Iată detaliile!

Un angajat SMURD și soția lui au fost găsiți morți în casă

Un angajat SMURD din Moeciu și soția lui au fost găsiți morți în casă, la Bran, în satul Șimon. Cei doi erau proaspeți căsătoriți și din păcate viața lor a fost persecutată cu brutalitate. Din primele informații cuplul a fost găsit cu capetele zdrobite. În urma tragicului eveniment a fost deschis un dosar penal de moarte suspectă.

„Victimele sunt un pompier de la SMURD Moeciu și soția acestuia, asistentă la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov. Ambii aveau în jur de 38 ani și în august 2022 făcuseră nuntă.

Cei doi soți au fost găsiți cu capete zdobite”, potrivit ASUM.

Cine a comis atrocitatea

Suspect de atrocitatea comisă este o rudă a celor doi. Cei doi au fost găsiți morți în casă de către cumnata bărbatului. Acesta nu s-a prezentat la muncă în această dimineață, motiv pentru care colegii lui au sesizat lipsa lui și au sunat familia să întrebe ce s-a întâmplat cu el. Cumnata acestuia le-a spus autorităților că ușa de la intrarea în casă era spartă.

Reprezentanții Parchetului și Poliției Stațiunii Bran se află și acum la locuința celor doi soți. Ancheta continuă cu speranța că se va captura criminalul.

Sursa foto/video: newsbv.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: