Redactia.ro
Home » Știri » Noi controverse la concertul de pe Arena Națională. Babasha s-a urcat din nou pe șcenă, iar solistul trupei Coldplay a avut o reacție neașteptată

Noi controverse la concertul de pe Arena Națională. Babasha s-a urcat din nou pe șcenă, iar solistul trupei Coldplay a avut o reacție neașteptată

Vlad Babașa Foto: Facebook Vlad Babașaa

Și a doua seară de concert Coldplay pe Arena Națională din București a fost marcată de o serie de controverse. Tânărul manelist Babasha, care a generat reacții mixte în rândul publicului în prima seară, a urcat din nou pe scenă alături de celebra trupă britanică. De această dată, însă, publicul a avut o reacție diferită față de cea din seara precedentă.

La cel de-al doilea concert, Babasha a fost întâmpinat cu aplauze de cei 50.000 de spectatori prezenți pe Arena Națională. Spre deosebire de prima seară, când a fost huiduit, tânărul manelist a primit un val de susținere din partea publicului, ceea ce a transformat atmosfera într-una mult mai pozitivă.

Discursul emoționant al lui Chris Martin

Joi seara, liderul trupei Coldplay, Chris Martin, a adresat mulțimii un discurs emoționant. El a recunoscut că a fost afectat de reacțiile negative de la primul concert, dar a subliniat că nu poate purta resentimente față de public.

„Am fost șocat, trist și supărat pentru ce s-a întâmplat ieri. Dar nu pot sta supărat pe audiența noastră, noi vă iubim necondiționat. Noi călătorim în toată lumea și nu înțelegem fiecare cultură, asta e adevărat. Dar toți oamenii trebuie tratați egal și asta merită și românii.

Așa că ieri a fost foarte frumos pentru noi, pentru că am realizat că poți face ce vrei și tot te vor iubi și tot ne vom întoarce în România, pentru că ne place aici. Azi a fost publicul cel mai bun pe care l-am văzut vreodată. Dar aș vrea să schimb un lucru. Ieri unii oameni au huiduit. Huiduitul nu a fost așa de bun, așa că doar pentru cinci secunde să huiduiți mai bine. Haideți”

Reacțiile din prima seară de concert au lăsat o amprentă profundă asupra trupei Coldplay și a echipei lor.

„Aseară, la primul concert, Chris și colegii săi au fost șocați. Au auzit imediat fluierăturile violente ale unei părți a publicului contra băiatului invitat de Chris Martin pe scenă, și care a cântat o manea. S-au întrebat ce se întâmplă.

Ei au continuat profi concertul, dar au fost afectați. După, au stat ore în șir discutând despre ce e de făcut. Chris s-a confruntat cu multe momente în concertele sale, dar  pe Stadionul Național, șocul lui a fost de altă natură”, a explicat unul dintre oamenii din echipa de organizare, sub condiția anonimatului, potrivit Hotnews.ro.

A doua șansă pentru Babasha

Decizia de a-l invita din nou pe Babasha pe scenă a fost una curajoasă și a arătat angajamentul trupei Coldplay față de egalitate și respect pentru toate culturile. Această mișcare a fost bine primită de publicul din a doua seară, care a arătat o deschidere mai mare și a oferit aplauze tânărului artist.

Controversele din jurul concertelor Coldplay de la București au subliniat importanța înțelegerii și respectării diversității culturale. Reacția diferită a publicului în cele două seri arată că, deși poate exista inițial o neînțelegere sau o reticență, deschiderea și dialogul pot duce la o mai bună acceptare și apreciere a diversității.

Chris Martin a subliniat că trupa Coldplay va continua să revină în România, apreciind energia și entuziasmul publicului român.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: