Redactia.ro
Home » Monden » Noi detalii despre iubitul Simonei Halep. Cine este și de ce a stat mereu în umbra ei

Noi detalii despre iubitul Simonei Halep. Cine este și de ce a stat mereu în umbra ei

GALERIE FOTO (2)

Viața amoroasă a Simonei Halep a fost dintotdeauna sub lupa presei. Ieri, un binecunoscut site de știri din România a relatat că tenismena are, într-adevăr, o relație amoroasă, pe care însă își dorește s-o țină departe de ochii curioși ai lumii. Iată noi detalii despre iubitul Simonei Halep.

Noi detalii despre iubitul Simonei Halep

Afaceristul în vârstă de 40 de ani cu care tenismena are o legătură amoroasă este nimeni altul decât Toni Iuruc. Și deși până acum n-a ieșit în evidență, bărbatul i-a fost mereu alături Simonei. Potrivit unei surse din anturajul sportivei, Toni a însoțit-o chiar și la Wimbledon. ”La Wimbledon nu a lipsit la niciun antrenament. Mereu stătea cu badge-ul băgat în buzunarul de la cămașă. Niciodată nu a stat în loja lui Halep, alături de Ruzici, Dobre sau Cercel. Mereu a avut loc în rânbdul 4-5 din sectorul rezervat invitaților jucătoarelor. La antrenamente stătea ascuns pe o banchetă într-un colț”, a declarat o sursă din anturajul Simonei Halep.

Ce relație are Toni Iuruc cu parintii sportivei

Cu toate că relația lor pare a fi cât se poate de închegată, sursa mărturisește că Toni Iuruc nu are o relație deosebită cu părinții sportivei. ”Niciodată nu a discutat cu părinții Simonei. A fost mereu distanță între ei, inclusiv la dineu. A stat cu soția lui Hodor, Irina Antonie.”, povestește acesta, dând de înțeles că Simona și-a luat toate măsurile de precauție ca presa să nu-i dea de urme.

Simona Halep (27) este una dintre cele mai discrete personalități din lumea sportului. Concentrată pe cariera sportivă, tenismena nu și-a dorit niciodată să țină prima pagina cu detalii despre relațiile amoroase. Ieri seară, însă, paparazzi au fost pe urmele ei și au surprins primele imagini de cuplu cu ea și iubitul ei. Cei doi luau masa într-un restaurant de lux din capitală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: