Redactia.ro
Home » Știri » Noi detalii în cazul Adrian Kreiner. Marian Cristian Minae, unul dintre inculpații crimei va fi extrădat

Noi detalii în cazul Adrian Kreiner. Marian Cristian Minae, unul dintre inculpații crimei va fi extrădat

Cauza morții omului de afaceri sibian Adrian Kreiner. Fiica milionarului, bătută și amenințată de atacatori

Cazul Kreiner a captat atenția publicului prin natura sa șocantă și printr-o serie de evenimente care au rămas în memoria colectivă. Crima odioasă din Sibiu, care a avut loc pe 6 noiembrie 2023, a declanșat un lanț de evenimente îngrijorătoare, culminând cu anunțul recent al ministrului Justiției, Alina Gorghiu, privind predarea unuia dintre inculpați autorităților române.

Unul dintre inculpați va fi extrădat

Conform declarațiilor ministrului Justiției, termenul la instanța din Irlanda, unde unul dintre inculpați, Marian Cristian Minae, a consimțit la predare, a avut loc vineri. Această decizie reprezintă un pas semnificativ în procesul de aducere în fața justiției a celor implicați în această crimă înfiorătoare.

Asta înseamnă că de luni vom începe procedurile de predare. Poliția Română, ANP, Ministerul Justiției, vă asigur că vor fi foarte atente, astfel încât întreaga procedură de predare să se deruleze în bună regulă.„, s spus Alina Gorghiu.

Contextul Cazului Kreiner

Crima tragică a avut loc pe 6 noiembrie 2023, când omul de afaceri Adrian Kreiner a fost bătut și jefuit în propria sa casă din Sibiu. Hoții au sustras ceasuri în valoare de 200.000 de euro, iar doi dintre cei trei suspecți au fost prinși în Marea Britanie, unul în Scoția și celălalt în Irlanda de Nord.

Desfășurarea Evenimentelor

Suspecții, împreună cu o femeie și cu un bărbat care i-a ajutat cu transportul, au ajuns în Sibiu pe 4 noiembrie 2023. După ce bărbatul care i-a ajutat s-a întors în Timișoara cu iubita lui Zuleam, cei trei suspecți au rămas în apropierea vilei lui Kreiner, urmărindu-l timp de mai multe zile. Atacul a avut loc în noaptea de 5 spre 6 noiembrie 2023, iar suspecții au reușit să fugă cu câteva ceasuri, fiind însă surprinși de camerele de supraveghere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: